T: 7022 7079

Genplacering – når medarbejdere skal videre

Din eksponering over for omverdenen er afhængig af, hvordan du afslutter samarbejdet med dine medarbejdere. De berørte medarbejdere, kunder og øvrige interessenter vil se et professionelt og omsorgsfuldt opsigelsesforløb som et signal om, at virksomheden varetager sine ansattes interesser fra start til slut.

Et genplaceringsforløb hos ProSelection giver den opsagte medarbejder en professionel og uafhængig samarbejdspartner. ProSelection stiller sine mange års erfaring med rekruttering inden for regnskab og økonomi til rådighed for den opsagte medarbejder.

ProSelection støtter medarbejderen hele vejen gennem opsigelsesfasen. Dette medfører, at du har en motiveret og effektiv medarbejder, der sørger for en hensigtsmæssig overlevering. Samtidig er vi med til at fokusere på medarbejderens fremtidige jobvalg.

Brug ProSelection, fordi vi har:

 

Ring til os på 70 22 70 79 for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dine medarbejdere videre.

Se vores øvrige produkter:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *