T: 7022 7079

Rekrutteringsprocessen

ProSelection har igennem mange års erfaring opbygget en særdeles grundig og effektiv rekrutteringsproces. Vi har opdelt vores rekrutteringsproces i syv etaper.

Etape 1 – Stillingsafklaring
Kundemødet – hvor processen etableres og sættes i gang. ProSelection lærer din virksomhed at kende, og forventningerne til den kommende medarbejders faglighed og personlighed afstemmes.

Etape 2 – Kandidattiltrækning
ProSelection bruger alle anerkendte metoder, der skal til for at tiltrække og kontakte de bedste kandidater. Således arbejder ProSelection med tiltrækning af både aktive og passive kandidater. Det sker via følgende metoder:

Search (headhunting):

Selection:

 

Etape 3 – Udvælgelse
Fælles for alle kandidater, der bliver sendt videre til din virksomhed, er, at ProSelection kan stå 100 % inden for såvel kandidaternes faglighed som personlighed. Alle kandidater har været gennem samme udvælgelsesproces, hvor de har gennemgået:

 

Etape 4 – Præsentation
Vi præsenterer de bedst egnede kandidater til stillingen. Det vil typisk være to-fire kandidater, som jeres virksomhed tager til samtale. I præsentationsmaterialet bliver kandidaternes faglige kundskaber, lønforventninger og deres personlighed uddybet. Sammen med kandidaternes CV får du således et dybdegående billede af kandidatens kompetencer, hvilket bidrager til, at du er godt forberedt til samtalerne.

Etape 5 – Samtaler
Samtalerne med kandidaterne vil typisk blive afholdt i din virksomhed og af dig og evt. dine kollegaer. ProSelection står for alt det praktiske vedrørende koordinering af samtalerne. Derudover står vi i denne periode også til rådighed for indhentning af referencer og rådgivning omkring de egnede kandidater.

Etape 6 – Ansættelse
Den ønskede kandidat tilbydes og underskriver en ansættelseskontrakt formuleret af dig. Alle kandidater, der er formidlet af ProSelection, er indbefattet af en garantiordning. Med garantien er din virksomhed sikret en genplacering, såfremt kandidaten – mod forventning – ikke skulle være den rette. ProSelection tilbyder markedets længste garanti på op til 24 måneder.

Etape 7 – Opfølgning
Vi sætter vores kunders tilfredshed og kandidaters velbefindende i højsædet, og derfor følger vi op på ansættelsen i månederne efter ansættelses start.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *