Danmarks største rekrutteringsspecialist inden for regnskab og økonomi

Landsdækkende service

Vores landsdækkende netværk gør ProSelection i stand til at tilbyde kandidater, der bor inden for en rimelig afstand af din virksomhed. Vores kandidater, der rangerer fra regnskabsassistenten til økonomidirektøren, findes inden for en acceptabel afstand af din virksomheds adresse. I Danmark tilbyder ProSelection sine kunder en professionel og åben strategi for, hvordan vi finder og tilbyder de bedste kandidater til både midlertidige og faste stillinger på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

En succesfuld rekruttering er baseret på velkvalificerede kandidater og et indgående kendskab til virksomhedens lokale krav og forventninger. Vores landsdækkende service sikrer dig en forståelse for den lokale situation og en kvalitetsfokuseret parring mellem den rette kandidat og din virksomhed.

Danmarks største database inden for regnskab og økonomi

Med mere end 17.000 kandidater inden for regnskab og økonomi, arbejder vi med et udgangspunkt i Danmarks største kandidatdatabase. Vores kandidater repræsenterer regnskabsassistenter, lønbogholdere, regnskabsansvarlige, regnskabschefer, finansielle controller, business controllere, økonomidirektører og økonomer. Vores kandidater har alle en regnskabsmæssig baggrund, , og de har alle en forventning om, at blive tilbudt et job med et regnskabsmæssigt eller økonomisk indhold. Det at være en del af ProSelections kandidatdatabase er et kvalitetsstempel i sig selv. En forudsætning for at være en del af Danmarks største kandidatbase inden for regnskab og økonomi er, at man som minimum har flere års erhvervserfaring inden for regnskab eller økonomi.

Garanti

ProSelection yder som minimum tolv måneders garanti på alle personaleudvælgelser. ProSelection kan yde tillægsgarantier på yderligere seks måneder eller tolv måneder, så den samlede garanti løber 18 måneder eller 24 måneder. Garantien sikrer dig, at du har en kvalificeret samarbejdspartner, der kender din virksomhed indefra og ud, hvis kandidaten skulle vælge at opsige sin stilling eller, hvis du er nødsaget til at afbryde samarbejdet med kandidaten. ProSelection følger din virksomhed tæt, hvilket medfører, at der vil være mulighed for at etablere et overlab mellem den nuværende medarbejder og den fremtidige medarbejder

Læs mere om vores produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *