T: 7022 7079

”Vi havde brug for en fagligt stærk person i positionen som Regnskabsansvarlig i vores administration, da vores Regnskabsansvarlige ønskede at trække sig tilbage. Vi kontaktede ProSelection, vi fik tillid til at de kunne løse opgaven. Og i en smertefri og ret kvik proces, blev vi præsenteret for tre stærke kandidater, der hver for sig overbeviste os om, at de kunne håndtere opgaven. Vi valgte den person, der passede bedst ind i teamet og ser frem til et rigtigt godt samarbejde. Vi føler, at ProSelection var til stede i processen og ser tilbage på et samarbejde, der tilfredsstiller vores forventninger til en professionel samarbejdspartner.”

 

Adm. direktør, Kim Blicher

 

Georg Fischer A/S

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *