Proselection

T:  7022 7079

DANMARKS STØRSTE

REKRUTTERINGSSPECIALIST

 

Inden for regnskab og økonomi

 

 

 

 

 

FIND MEDARBEJDERFIND STILLING

Rekrutteringsprocessen

ProSelection har igennem mange års erfaring opbygget en særdeles grundig og effektiv rekrutteringsproces. Vi har opdelt vores rekrutteringsproces i syv etaper.

Etape 1 - Stillingsafklaring
Kundemødet - hvor processen etableres og sættes i gang. ProSelection lærer din virksomhed at kende, og forventningerne til den kommende medarbejders faglighed og personlighed afstemmes.

Etape 2 - Kandidattiltrækning
ProSelection bruger alle anerkendte metoder, der skal til for at tiltrække og kontakte de bedste kandidater. Således arbejder ProSelection med tiltrækning af både aktive og passive kandidater. Det sker via følgende metoder:

Search (headhunting):

 • Søgning i egen database med mere end 15.000 regnskabs- og økonomikandidater
 • Søgning via Linkedin og andre netværk

Selection:

 • Annoncering på jobportaler f.eks. (Jobindex, Jobnet, Ofir & Stepstone)
 • Annoncering på Linkedin og Twitter
 • Annoncering på Proselection.dk med egen jobagent
 • ProSelection vil via ovenstående metoder kontakte de bedst egnede kandidater til stillingen, samt give afslag til øvrige kandidater.

 

Etape 3 – Udvælgelse
Fælles for alle kandidater, der bliver sendt videre til din virksomhed, er, at ProSelection kan stå 100 % inden for såvel kandidaternes faglighed som personlighed. Alle kandidater har været gennem samme udvælgelsesproces, hvor de har gennemgået:

 • Et dybdegående interview med fokus på personlige og faglige egenskaber
 • Personlighedstest
 • Sikring af referencer
 • Tjek af eksamensbeviser og straffeattest
 • Forskellige regnskabstest afhængig af kandidaternes niveau

 

Etape 4 - Præsentation
Vi præsenterer de bedst egnede kandidater til stillingen. Det vil typisk være to-fire kandidater, som jeres virksomhed tager til samtale. I præsentationsmaterialet bliver kandidaternes faglige kundskaber, lønforventninger og deres personlighed uddybet. Sammen med kandidaternes CV får du således et dybdegående billede af kandidatens kompetencer, hvilket bidrager til, at du er godt forberedt til samtalerne.

Etape 5 - Samtaler
Samtalerne med kandidaterne vil typisk blive afholdt i din virksomhed og af dig og evt. dine kollegaer. ProSelection står for alt det praktiske vedrørende koordinering af samtalerne. Derudover står vi i denne periode også til rådighed for indhentning af referencer og rådgivning omkring de egnede kandidater.

Etape 6 - Ansættelse
Den ønskede kandidat tilbydes og underskriver en ansættelseskontrakt formuleret af dig. Alle kandidater, der er formidlet af ProSelection, er indbefattet af en garantiordning. Med garantien er din virksomhed sikret en genplacering, såfremt kandidaten – mod forventning – ikke skulle være den rette. ProSelection tilbyder markedets længste garanti på op til 24 måneder.

Etape 7 - Opfølgning
Vi sætter vores kunders tilfredshed og kandidaters velbefindende i højsædet, og derfor følger vi op på ansættelsen i månederne efter ansættelses start.

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S

 

”I vores søgen efter en kvalificeret

regnskabsassistent kontaktede vi ProSelection.

I et smidigt, effektivt og hurtigt samarbejde med

Proselection landede vi en aftale med en fagligt

kompetent personlighed, der honorerer vores

forventninger.”

 

ØKONOMICHEF ALICE TERKILDSEN

NETVÆRK DANMARK A/S

 

”Vores credit manager skulle på pension og vi havde behov for en ny medarbejder, der kunne overtage funktionen. Vi afholdt et indledende møde med to konsulenter fra ProSelection, hvor vi fik forklaret vores behov og ønskede kvalifikationer til den kommende medarbejder. ProSelection leverede hurtigt fire velkvalificerede kandidater, der alle kunne varetage funktionen. Efter en effektiv og hurtig proces i samarbejde med ProSelection, fandt vi den rette kandidat, der kunne træde ind i rollen som credit manager og blive en del af vores virksomhed.”

 

HR MANAGER, BETTINA BUCH

VOLVO DANMARK A/S

 

”Vi anvendte Proselection til en stilling som stærk allround regnskabsmedarbejder, hvor de hurtigt leverede et hold af velkvalificerede kandidater. Vi var meget tilfredse med deres arbejde, så derfor valgte vi at kontakte Proselection igen nogle måneder senere, da vi havde endnu en stilling som lønbogholder, der skulle besættes. Igen blev vi præsenteret for et hold af dygtige kandidater, som alle kunne bestride jobbet. Vi har været meget tilfredse med den indsats Proselection har leveret”.

 

FINANCE MANAGER HELENE ERICHSEN

SCHINDLER ELEVATORER A/S

 

”Til vores økonomiafdeling søgte vi en regnskabsansvarlig til en nyoprettet stilling og kontaktede ProSelection for at få sparring. Ved et kort og effektivt afklaringsmøde med konsulenter fra ProSelection, fik vi defineret profilen på kandidaten vi søgte. ProSelection leverede en gennemarbejdet og grundig proces og vi mødte flere dygtige kandidater til stillingen. Vores nye medarbejder lever fuldt ud op til vores forventninger og passer godt ind i virksomhedens ånd.”

 

FINANCE MANAGER, ALI ABDULHADI

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS DANMARK A/S

 

"Vi kontaktede ProSelection, da vi havde brug for en controller i vores økonomiafdeling. ProSelection lyttede til vores behov og formidlede inden for kort tid velkvalificerede kandidater. Samarbejdet med ProSelection var upåklageligt, og vi har i dag en faglig dygtig controller, som passer godt ind i vores team.

 

FINANCIAL MANAGER DORTHE ROESHOLM

KILDEMOES CYKLER A/S