Proselection

T:  7022 7079

Danmarks største rekrutteringsspecialist inden for regnskab og økonomi

Landsdækkende service

Vores landsdækkende netværk gør ProSelection i stand til at tilbyde kandidater, der bor inden for en rimelig afstand af din virksomhed. Vores kandidater, der rangerer fra regnskabsassistenten til økonomidirektøren, findes inden for en acceptabel afstand af din virksomheds adresse. I Danmark tilbyder ProSelection sine kunder en professionel og åben strategi for, hvordan vi finder og tilbyder de bedste kandidater til både midlertidige og faste stillinger på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

En succesfuld rekruttering er baseret på velkvalificerede kandidater og et indgående kendskab til virksomhedens lokale krav og forventninger. Vores landsdækkende service sikrer dig en forståelse for den lokale situation og en kvalitetsfokuseret parring mellem den rette kandidat og din virksomhed.

Danmarks største database inden for regnskab og økonomi

Med mere end 17.000 kandidater inden for regnskab og økonomi, arbejder vi med et udgangspunkt i Danmarks største kandidatdatabase. Vores kandidater repræsenterer regnskabsassistenter, lønbogholdere, regnskabsansvarlige, regnskabschefer, finansielle controller, business controllere, økonomidirektører og økonomer. Vores kandidater har alle en regnskabsmæssig baggrund, , og de har alle en forventning om, at blive tilbudt et job med et regnskabsmæssigt eller økonomisk indhold. Det at være en del af ProSelections kandidatdatabase er et kvalitetsstempel i sig selv. En forudsætning for at være en del af Danmarks største kandidatbase inden for regnskab og økonomi er, at man som minimum har flere års erhvervserfaring inden for regnskab eller økonomi.

Garanti

ProSelection yder som minimum tolv måneders garanti på alle personaleudvælgelser. ProSelection kan yde tillægsgarantier på yderligere seks måneder eller tolv måneder, så den samlede garanti løber 18 måneder eller 24 måneder. Garantien sikrer dig, at du har en kvalificeret samarbejdspartner, der kender din virksomhed indefra og ud, hvis kandidaten skulle vælge at opsige sin stilling eller, hvis du er nødsaget til at afbryde samarbejdet med kandidaten. ProSelection følger din virksomhed tæt, hvilket medfører, at der vil være mulighed for at etablere et overlab mellem den nuværende medarbejder og den fremtidige medarbejder

Læs mere om vores produkter.

”Vi kontaktede ProSelection, da vi stod overfor et generationsskifte i vores økonomifunktion og skulle til at ansætte en CFO, der skulle modernisere og styrke vores økonomistyring. Efter et møde med ProSelection overlod vi processen til dem, hvorefter de i løbet af kort tid fandt et spændende felt af meget kvalificerede kandidater. I løbet af få uger havde vi fået ansat vores nye CFO, som er faldet rigtig godt til i virksomheden.”

 

Carsten Abel, Adm. Direktør/Managing director,

DAL-BO A/S

 

” Vi har gennem otte år haft et glimrende samarbejde med Proselection i udvælgelsen af kvalificerede medarbejdere til vores økonomiafdeling. Det faldt os derfor naturligt at give dem ansvaret for, endnu engang, at finde vores nye CFO. Efter en kvalificeret og forholdsvis smidig proces har vi inden for en meget kort tidshorisont landet en aftale med vores nye CFO.”

 

CEO Henning Hess,

RIAS A/S

 

"Vi har brugt ProSelection til ansættelsen af hele vores finansteam. Vi startede samarbejdet, da vi havde brug for en Finance Manager. ProSelection var lyttende, spurgte godt ind til vores behov, og vi havde et absolut indtryk af, at det var vigtigt for dem at forstå vores virksomhed, kulturen og de behov stillingen indebar. Det resulterede i et professionelt forløb og i sidste ende den helt rigtige kandidat. Senere hyrede vi ligeså gennem ProSelection både en Finance Controller og en Finance Assistant, ligeså effektive, gode forløb der endte med to stærke og helt rigtige kandidater. Vi kan fra ARKK Copenhagens side varmt anbefale ProSelection og deres services."

 

Co-founder & CEO Thomas Refdahl

ARKK Copenhagen

 

”ProSelection har igennem et professionelt og diskret samarbejde hjulpet os med at finde vores nye teamleder til lønafdelingen. Vi har fået ansat en stærk medarbejder, som ikke bare er dygtig og omfavner alle aspekter af rollen, men også er én, som matcher vores virksomhed rigtig godt personligt.”

 

Økonomichef Niklas Nordkap

DUOS A/S

 

 

”ProSelection har hjulpet os med to rekrutteringer i en periode, hvor vi var knappe på ressourcer til at håndtere vores rekrutteringsbehov. Vi har været yderst glade og tilfredse med forløbet hos ProSelection, og har følt os godt og professionelt behandlet hele vejen igennem. ProSelection præsenterede os for så godt et felt af kvalificerede kandidater, at vi faktisk havde svært ved at vælge.  Nu sidder vi med to dygtige regnskabsmedarbejdere, som begge lever helt op til vores forventninger.”

 

Afdelingsleder Janne Frederiksen

Roskilde Tekniske Skole

 

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S