Proselection

T:  7022 7079

Danmarks største rekrutteringsspecialist inden for regnskab og økonomi

Landsdækkende service

Vores landsdækkende netværk gør ProSelection i stand til at tilbyde kandidater, der bor inden for en rimelig afstand af din virksomhed. Vores kandidater, der rangerer fra regnskabsassistenten til økonomidirektøren, findes inden for en acceptabel afstand af din virksomheds adresse. I Danmark tilbyder ProSelection sine kunder en professionel og åben strategi for, hvordan vi finder og tilbyder de bedste kandidater til både midlertidige og faste stillinger på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

En succesfuld rekruttering er baseret på velkvalificerede kandidater og et indgående kendskab til virksomhedens lokale krav og forventninger. Vores landsdækkende service sikrer dig en forståelse for den lokale situation og en kvalitetsfokuseret parring mellem den rette kandidat og din virksomhed.

Danmarks største database inden for regnskab og økonomi

Med mere end 15.000 kandidater inden for regnskab og økonomi, arbejder vi med et udgangspunkt i Danmarks største kandidatdatabase. Vores kandidater repræsenterer regnskabsassistenter, lønbogholdere, regnskabsansvarlige, regnskabschefer, finansielle controller, business controllere, økonomidirektører og økonomer. Vores kandidater har alle en regnskabsmæssig baggrund, , og de har alle en forventning om, at blive tilbudt et job med et regnskabsmæssigt eller økonomisk indhold. Det at være en del af ProSelections kandidatdatabase er et kvalitetsstempel i sig selv. En forudsætning for at være en del af Danmarks største kandidatbase inden for regnskab og økonomi er, at man som minimum har flere års erhvervserfaring inden for regnskab eller økonomi.

Garanti

ProSelection yder som minimum tolv måneders garanti på alle personaleudvælgelser. ProSelection kan yde tillægsgarantier på yderligere seks måneder eller tolv måneder, så den samlede garanti løber 18 måneder eller 24 måneder. Garantien sikrer dig, at du har en kvalificeret samarbejdspartner, der kender din virksomhed indefra og ud, hvis kandidaten skulle vælge at opsige sin stilling eller, hvis du er nødsaget til at afbryde samarbejdet med kandidaten. ProSelection følger din virksomhed tæt, hvilket medfører, at der vil være mulighed for at etablere et overlab mellem den nuværende medarbejder og den fremtidige medarbejder

Læs mere om vores produkter.

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S

 

”I vores søgen efter en kvalificeret

regnskabsassistent kontaktede vi ProSelection.

I et smidigt, effektivt og hurtigt samarbejde med

Proselection landede vi en aftale med en fagligt

kompetent personlighed, der honorerer vores

forventninger.”

 

ØKONOMICHEF ALICE TERKILDSEN

NETVÆRK DANMARK A/S

 

”Vores credit manager skulle på pension og vi havde behov for en ny medarbejder, der kunne overtage funktionen. Vi afholdt et indledende møde med to konsulenter fra ProSelection, hvor vi fik forklaret vores behov og ønskede kvalifikationer til den kommende medarbejder. ProSelection leverede hurtigt fire velkvalificerede kandidater, der alle kunne varetage funktionen. Efter en effektiv og hurtig proces i samarbejde med ProSelection, fandt vi den rette kandidat, der kunne træde ind i rollen som credit manager og blive en del af vores virksomhed.”

 

HR MANAGER, BETTINA BUCH

VOLVO DANMARK A/S

 

”Vi anvendte Proselection til en stilling som stærk allround regnskabsmedarbejder, hvor de hurtigt leverede et hold af velkvalificerede kandidater. Vi var meget tilfredse med deres arbejde, så derfor valgte vi at kontakte Proselection igen nogle måneder senere, da vi havde endnu en stilling som lønbogholder, der skulle besættes. Igen blev vi præsenteret for et hold af dygtige kandidater, som alle kunne bestride jobbet. Vi har været meget tilfredse med den indsats Proselection har leveret”.

 

FINANCE MANAGER HELENE ERICHSEN

SCHINDLER ELEVATORER A/S

 

”Til vores økonomiafdeling søgte vi en regnskabsansvarlig til en nyoprettet stilling og kontaktede ProSelection for at få sparring. Ved et kort og effektivt afklaringsmøde med konsulenter fra ProSelection, fik vi defineret profilen på kandidaten vi søgte. ProSelection leverede en gennemarbejdet og grundig proces og vi mødte flere dygtige kandidater til stillingen. Vores nye medarbejder lever fuldt ud op til vores forventninger og passer godt ind i virksomhedens ånd.”

 

FINANCE MANAGER, ALI ABDULHADI

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS DANMARK A/S

 

"Vi kontaktede ProSelection, da vi havde brug for en controller i vores økonomiafdeling. ProSelection lyttede til vores behov og formidlede inden for kort tid velkvalificerede kandidater. Samarbejdet med ProSelection var upåklageligt, og vi har i dag en faglig dygtig controller, som passer godt ind i vores team.

 

FINANCIAL MANAGER DORTHE ROESHOLM

KILDEMOES CYKLER A/S