Proselection

T:  7022 7079

Accounting Assistantmed fokus på løn søges til velgørenhedsorganisation i København

Accounting Assistant med fokus på løn søges til velgørenhedsorganisation i København

Beskrivelse

Du bliver en del af en regnskabsafdeling som består af i alt otte medarbejdere. Dit primære ansvarsområde vil være lønadministration, men du vil ligeledes supportere dine kollegaer i afdelingen. Du vil få en spændende arbejdsdag i en velfungerende afdeling, samtidig med at du får en stor kontaktflade til resten af huset. Den ugentlige arbejdstid vil være 30-37 timer alt afhængig af dine ønsker. Opgaverne vil primært bestå af:

Arbejdsopgaver

  • Lønkørsel til knap 300 medarbejdere
  • Bogføring af løn
  • Lønafstemning
  • Indberetning til pensionsselskab, refusion mv.
  • Ansvarlig for tids- og timeregistrering
  • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata
  • Deltagelse i de øvrige regnskabsmæssige opgaver
  • Backup for kollegaer
  • Ad. hoc opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en anerkendt velgørenhedsorganisation som opererer i mange lande. På hovedkontoret, som er placeret centralt i København, er de til dagligt knap 150 medarbejdere. På kontoret hersker der en uformel og behagelig atmosfære, og der er fokus på trives blandt medarbejderne. Der tilbydes gode personaleforhold såsom kantineordning, omsorgsdage, fordelagtig pensionsordning og betalt frokost.

Personlige kompetencer

Du har en regnskabsmæssig baggrund og erfaring med lønbehandling. Du er kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og lægger en ære i at levere fejlfrie resultater, hvor lønnen stemmer og leveres til tiden hver gang. Som person er du udadvendt, serviceminded og tålmodig, og du finder det motiverende at arbejde i en velgørende organisation, hvor børn og menneskerettigheder er i fokus. Du tilgår dine arbejdsopgaver med engagement, og du er proaktiv og selvkørende men samtidig også en holdspiller. Sidst men ikke mindst møder du på arbejdet med en positiv indstilling og et godt humør.

IT-kompetencer

Du har gode IT-færdigheder

Uddannelse

Erfaring fra en lignende stilling er vigtigere end uddannelse

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

 Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Christina Laursen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. Få inspiration til dit CV her.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3311
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk