Proselection

T:  7022 7079

Allround regnskabsmedarbejdersøges til vikariat i Randers

Allround regnskabsmedarbejder søges til vikariat i Randers

Beskrivelse
Som en del af en velkonsolideret og fokuseret virksomhed, bliver du ansvarlig for din egen portefølje af opgaver. Med reference til regnskabschefen indgår du i et tæt samarbejde med dine to nærmeste kolleger omkring den daglige drift i regnskabsafdelingen. Der er tale om et vikariat i minimum 2 måneder med mulighed for fastansættelse. Dine opgaver består af:

Arbejdsopgaver
• Fakturering og opfølgning
• Kreditorer
• Betalinger
• Afstemninger
• Finans
• Bogføring
• Løn til timelønnede og funktionær
• Ad-hoc

Om virksomheden
Her er tale om en danskejet virksomhed, der har eksisteret i mere end 30 år. Virksomheden er meget velkonsolideret og veldrevet og beskæftiger ca. 200 medarbejdere, der arbejder i et uformelt miljø med et godt kollegialt sammenhold.

Personlige kompetencer
Du har en faglig stolthed, du kender dine tal, og du ønsker at levere et kvalitetssikkert resultat i enhver sammenhæng. Dertil er du praktisk anlagt og åben overfor håndtering af forskellige typer opgaver. Du er robust, og du kan stå inde for dine kompetencer, og du er omhyggelig i din tilgang til opgaverne.

IT-kompetencer
Du har erfaring med et eller flere lønsystemer.

Uddannelse og erfaring
Erfaring fra en lignende stilling er vigtigere end uddannelse

Sprog
Dansk

Kontaktpersoner
Søren Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.


Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3642
Kontrakt type / Vikariat
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Randers
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk