Proselection

T:  7022 7079

Alsidig regnskabsmedarbejdersøges til solid handelsvirksomhed i Skanderborg

Alsidig regnskabsmedarbejder søges til solid handelsvirksomhed i Skanderborg

Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder får du en alsidig arbejdsdag, hvor du bliver virksomhedens administrative centrum med opgaver inden for bogholderi, salg og indkøb. Du kommer til at binde de administrative opgaver sammen både som igangsætter, tovholder og afslutter i tæt samarbejde med dine kollegaer på virksomhedens hovedkontor i Skanderborg. Du vil referere til virksomhedens regnskabschef. Dine opgaver vil primært omfatte:

Arbejdsopgaver

 • Debitorhåndtering herunder rykning
 • Fakturering
 • Rejseafregninger
 • Kreditorer
 • Bogføring
 • Afstemninger
 • Opdatering af priser og kundedatabase
 • Opdateringer af kundeaftaler
 • Kreditvurdering af kunder
 • Bestilling af kontorartikler etc.
 • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Virksomheden, der har eksisteret i mere end 25 år, beskæftiger godt 20 medarbejdere, som arbejder i et uformelt miljø med respekt og gensidig tillid. Virksomheden udvikler, producerer og sælger en række højkvalitetsprodukter til sundhedssektoren både nationalt og internationalt. Således har virksomheden oplevet en markant vækst og har i dag en solid position på markedet. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med bl.a. sundhedsforsikring og en arbejdstid på 37 timer inkl. frokost pr. uge.

Personlige kompetencer

Du har en selvstændig, fleksibel og struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver samtidig med, at du er en holdspiller, der gerne løfter i flok. Du er god til at arbejde med flere forskellige faggrupper og har et positivt syn på velkendte såvel som nye opgaver. Sidst, men ikke mindst, trives du i en mindre virksomhed, hvor der er mulighed for at sætte sit præg på opgaverne og de processer, der skal til for at løse dem.  

IT-kompetencer

Du har erfaring med Navision

Erfaring & uddannelse

Du har minimum flere års erfaring som regnskabsassistent eller regnskabsmedarbejder.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen & Christina Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3486
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Skanderborg
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk