Proselection

T:  7022 7079

Alsidig regnskabsmedarbejdersøges til solid medicinalvirksomhed beliggende i Gentofte

Alsidig regnskabsmedarbejder søges til solid medicinalvirksomhed beliggende i Gentofte

Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder får du en alsidig arbejdsdag i en spændende medicinalvirksomhed, hvor du bliver ansvarlig for en bred vifte af opgaver indenfor bl.a. bogholderi, indkøb og administration. Du vil få en stor kontaktflade både internt i organisationen såvel som eksternt til kunder, leverandører etc. Derfor vil du bl.a. arbejde tæt sammen med både virksomhedens regnskabschef og virksomhedens salgskoordinator. Dine opgaver vil primært være:  

Arbejdsopgaver

  • Debitor- og kreditorstyring
  • Bogføring
  • Betalinger
  • Bankafstemning
  • Lønkørsel inkl. afregning af kørsel og diæter
  • Rejseafregning
  • Momsafstemning
  • Ferieregnskab
  • Ordrebehandling/modtagelse af varer
  • Fakturering
  • Bestille af diverse varer
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er tale om en velkonsolideret medicinalvirksomhed, hvis historie går flere årtier tilbage og som har en solid position på markedet med salg af produkter til bl.a. hospitaler, kommuner og klinikker. Virksomheden beskæftiger ca. 15 ansatte, der arbejder i et uformelt miljø, hvor der lægges vægt på humor og sammenhold, såvel som en professionel behandling af kunder og leverandører. Der tilbydes gode ansættelsesvilkår i form af fleksible mødetider og bonusordning.

Personlige kompetencer

Du har en selvstændig, fleksibel og struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver samtidig med, at du er en holdspiller, der gerne løfter i flok. Du er god til at arbejde med flere forskellige faggrupper og har et positivt syn på velkendte såvel som nye opgaver. Sidst, men ikke mindst, trives du i en mindre virksomhed, hvor der er mulighed for at sætte sit præg på opgaverne og de processer, der skal til for at løse dem.   

IT-kompetencer

Du har flair for it.

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Nikita Nielsen & Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3514
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Nordsjælland
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk