Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs FinancialAccountant søges til ekspanderende biotechvirksomhed i Hørsholm

Ambitiøs Financial Accountant søges til ekspanderende biotechvirksomhed i Hørsholm

 

Beskrivelse

I en vækstende og gennemtænkt ekspanderende biotechvirksomhed, bliver du i rollen som Financial Accountant ansvarlig for at samle trådene i bogholderiet. Der er i høj grad mulighed for at sætte sit aftryk på positionen og de processer, der knytter sig til dine arbejdsopgaver. For den rette nysgerrige profil, er udviklingsmulighederne helt i top, og der er særdeles kvalificerede sparringspartnere i afdelingen. Dine opgaver vil være som følger

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Periodeafgrænsningsposter
  • Godkendelser
  • Controlling
  • Månedsrapport, support til
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en virksomhed indenfor biotech, hvor tingene går stærkt, hvor hverdagen er uforudsigelig og præget af videnstunge og kompetente kolleger. Man har en særdeles transparent kultur, hvor det er mantraet, at man interagerer og samspiller med sine kolleger. Der er højt til loftet, der er plads til fejl, og der er forventninger til en vis nysgerrighed på egenudvikling i samspil med virksomhedens vækstplaner.

Personlige kompetencer

Du har styr på din debet/kredit og niveauet over trækker i dig. Du er nysgerrig og forholdsvis ambitiøs på dine daglige opgaver. Du har øjnene åbne for mulighederne på det operationelle niveau i den regnskabsmæssige administration. Du er åben, godt kommunikerende og nysgerrig, ikke blot på din egen arbejdsdag, men i ligeså høj grad på dine kollegers.

IT-kompetencer

Dynamics 365 Business Central, Excel er et krav

Uddannelse

Merkonom, HD-1. del

Sprog

Dansk og engelsk er krav.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

[ Tilbage ]

Job ID / 3585
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hørsholm
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk