Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs FinancialAccountant søges til ekspanderende biotechvirksomhed i Hørsholm

Ambitiøs Financial Accountant søges til ekspanderende biotechvirksomhed i Hørsholm

 

Beskrivelse

I en vækstende og gennemtænkt ekspanderende biotechvirksomhed, bliver du i rollen som Financial Accountant ansvarlig for at samle trådene i bogholderiet. Der er i høj grad mulighed for at sætte sit aftryk på positionen og de processer, der knytter sig til dine arbejdsopgaver. For den rette nysgerrige profil, er udviklingsmulighederne helt i top, og der er særdeles kvalificerede sparringspartnere i afdelingen. Dine opgaver vil være som følger

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Periodeafgrænsningsposter
  • Godkendelser
  • Controlling
  • Månedsrapport, support til
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en virksomhed indenfor biotech, hvor tingene går stærkt, hvor hverdagen er uforudsigelig og præget af videnstunge og kompetente kolleger. Man har en særdeles transparent kultur, hvor det er mantraet, at man interagerer og samspiller med sine kolleger. Der er højt til loftet, der er plads til fejl, og der er forventninger til en vis nysgerrighed på egenudvikling i samspil med virksomhedens vækstplaner.

Personlige kompetencer

Du har styr på din debet/kredit og niveauet over trækker i dig. Du er nysgerrig og forholdsvis ambitiøs på dine daglige opgaver. Du har øjnene åbne for mulighederne på det operationelle niveau i den regnskabsmæssige administration. Du er åben, godt kommunikerende og nysgerrig, ikke blot på din egen arbejdsdag, men i ligeså høj grad på dine kollegers.

IT-kompetencer

Dynamics 365 Business Central, Excel er et krav

Uddannelse

Merkonom, HD-1. del

Sprog

Dansk og engelsk er krav.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3585
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hørsholm
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk