Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs økonomimedarbejdersøges til sund og velkonsolideret virksomhed i Roskilde

Ambitiøs økonomimedarbejder søges til sund og velkonsolideret virksomhed i Roskilde

 

Beskrivelse

Du bliver en del af en kompetent, fagligt stærk enhed, på tre personer, hvor den daglige sparring foregår med din ligeværdige kollega og din økonomichef, som du også refererer til. Du får et selvstændigt opgaveansvar, der modsvarer dine kompetencer. Man er i afdelingen særdeles nysgerrig på nye gode ideer, der kan supplere et i forvejen velfungerende administrativt apparat. Dine opgaver ligger inden for følgende områeder.

Arbejdsopgaver

  • Fakturering
  • Kundeopfølgning
  • Leverandøropfølgning
  • Løndata/løngrundlag
  • Bogføring, opfølgning
  • Afstemninger
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om fokuseret virksomhed med stærke faglige kompetencer, hvor service, dedikation og respekt for hinandens forskelligheder sættes i højsædet. Virksomheden opererer på et solidt og velkonsolideret grundlag med et reelt og velbegrundet ønske om en fortsat udvikling af medarbejdernes kompetencer. Der hersker en familiær og god stemning blandt dine kolleger, hvor også opbakningen til de sociale arrangementer afspejler en ærlig interesse for kolleger og virksomheden som helhed

Personlige kompetencer

Du er struktureret, fastholdende og dedikeret til dine tal. Du forfølger og lader dig gerne inspirere af den gode ide uden at miste fokus på opgavens løsning. Du trives godt i et fagligt stærkt miljø, hvor sparring er en mulighed og fokus er en nødvendighed.

IT-kompetencer

Excel er et krav

Uddannelse

Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for regnskab

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3643
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Roskilde
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk