Proselection

T:  7022 7079

Vi søgerfor Musholm A/S en ambitiøs Regnskabsansvarlig

Vi søger for Musholm A/S en ambitiøs Regnskabsansvarlig

 

Beskrivelse

I en spændende og foranderlig hverdag bliver du en del af en meget kvalificeret regnskabsafdeling med mulighed for faglig sparring på dine og andres opgaver. Dine arbejdsopgaver er forholdsvis klart definerede og kan kontinuerligt udvikles som dine kompetencer skærpes. Afdelingen består af fire fagligt kompetente medarbejdere og dig. Stillingen er rettet mod alle de landbaserede akvakultur-produktioner, som er samlet i virksomheden Løjstrup Dambrug.

Dine primære arbejdsopgaver vil nu og på længere sigt bl.a. komme til at omfatte:

Arbejdsopgaver  

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Lager- og produktionsopfølgning
  • Kostprisopgørelse
  • Udarbejdelse af måneds- og kvartalsregnskaber i samarbejde med regnskabschefen
  • Budgettere, assistere
  • Estimater
  • Årsafslutning, assistere
  • Likviditetsstyring
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Musholm og Løjstrup Dambrug er dansk akvakultur-virksomhed med opdræt af fisk på landbaserede anlæg i Jylland og havbrug i Storebælt. Administration og forarbejdning foregår på 2 fabrikker på Vestsjælland. Der er højt til loftet og ancienniteten er høj i organisationen, som består af mange forskellige faggrupper. Akvakultur på landbaserede anlæg og på havet er en specialiseret fødevareproduktionen i en kraftig international udvikling. Virksomheden har fokus på kvalitet, sunde fødevarer, miljø- og bæredygtighed, konkurrenceevne på et internationalt marked og et udviklende arbejdsmiljø med attraktive vilkår for virksomhedens medarbejdere. Virksomheden omsætter for ca. 200 mio kr. om året hvoraf ca. 80% er eksport.

.

Personlige kompetencer

For at besidde stillingen forestiller vi os, at du er selvkørende, fagligt stærk og ansvarsfuld omkring dine arbejdsopgaver. Du trives og motiveres af en alsidig hverdag, som spænder over den fulde pallette af regnskabsopgaver. Ligeledes er du proaktiv og besidder masser af gåpåmod for at løse og kvalitetssikre dine opgaver til tiden. Det vil være en fordel, at du har erfaring fra lignende stillinger.

IT-kompetencer

Du har flair for IT, Excel er et krav

Uddannelse

Relevant økonomisk uddannelse, gerne en HA eller HD i regnskab.

Sprog

Let engelsk.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nicoline Kjær

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3930
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Vestsjælland
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk