Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs regnskabsansvarligsøges til kvalitetsfokuseret veletableret handelsvirksomhed i Espergærde

Ambitiøs regnskabsansvarlig søges til kvalitetsfokuseret veletableret handelsvirksomhed i Espergærde

 

Beskrivelse

I en mindre velkonsolideret handelsvirksomhed i Nordsjælland, bliver du med reference til virksomhedens adm. Direktør ansvarlig for virksomhedens daglige regnskabsmæssige registreringer. Det forventes, at du formår aktivt kan supportere budgetprocessen og stå for den månedlige rapportering. Du vil være virksomhedens regnskabsmæssige kompetence.

Arbejdsopgaver

  • Bogføring 
  • Kreditorstyring
  • Bank
  • Afstemninger
  • Budget
  • Likviditet budget
  • Månedsregnskaber
  • Årsafslutning

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret ejerledet handelsvirksomhed, der i årtier har leveret kvalitetsprodukter på det danske og nordiske marked. Der er ikke langt fra tanke til handling samtidig med, at man er meget bevidst om, hvad der fungerer. Hverdagen er balanceret og indholdsrig, og for den rette profil, er der rigtigt højt til loftet.

Personlige kompetencer

Du kender dine tal hele vejen rundt. Du er fagligt stærk, og du fungerer godt i en forholdsvis selvkørende rolle på det daglige plan. Du trives i den servicerende og udførende rolle, og du leverer præcist og kvalitetsfokuseret til tiden.

IT-kompetencer

Navision, Excel er et krav

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3697
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Espergærde
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk