Proselection

T:  7022 7079

Ambitiøs SeniorAccountantsøges til velkonsolideret engrosvirksomhed i Storkøbenhavn

Ambitiøs SeniorAccountant søges til velkonsolideret engrosvirksomhed i Storkøbenhavn

 

Beskrivelse

I en større regnskabsafdeling på ni personer bliver du i høj grad regnskabschefens højrehånd og sparringspartner. I et tæt samarbejde med regnskabschefen sørger du for koordinere, dosere og supportere afdelingens opgaver for dig selv og afdelingens øvrige medarbejder. Det er vigtigt, at du selv har en operationel indstilling til de opgaver, der ligger i en regnskabsafdeling samtidig med, at du har overblikket til at identificere, hvor afdelingens ressourcer skal styrkes. Dine opgaver omfatter blandt andet følgende

Arbejdsopgaver  

  • Ansvar for månedsafslutning
  • Assistere i budgetprocessen
  • Klargøring til revision
  • Optimering af processer
  • Bogføring
  • Sparring til kolleger
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en familieejet engrosvirkomhed, der inden for sit felt hører til de absolut markedsledende. Du bliver en del af en stærk kultur, der bæres af mere end 300 kolleger fordel over hele landet. Virksomheden opererer i en uformel atmosfære, hvor man måles på ordentlighed, faglighed og lysten til at være en del af holdet. Virksomheden har absolut en adfærd, der viser, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du kender dine tal, du er analytisk stærk, proaktiv, godt kommunikerende, og så har du lysten til at aflevere et aftryk. Du trives i et hektisk miljø, hvor kvaliteten også ligger i at levere til tiden. Du drives af opgaven, fællesskabet og muligheden for at levere en kvalitetsfokuseret indsats.

IT-kompetencer

Solid IT-interesse, Excel er et krav. Gerne erfaring med Axapta eller lignende ERP-system

Uddannelse

Merkonom eller lignende

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3689
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Storkøbenhavn
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk