Proselection

T:  7022 7079

Business SupportAssistent søges til spændende international virksomhed i København

Business Support Assistent søges til spændende international virksomhed i København

Beskrivelse

Til en spændende international IT-virksomhed søges en udviklingsorienteret Business Support Assistant, som ønsker at blive en del af en virksomhed i hastig udvikling. Du vil blive en del af en økonomifunktion på 8 medarbejdere og vil referere til virksomhedens Head of Finance. Som Business Support Assistant vil du primært supportere virksomhedens Business Support Controller med kunderelationer, herunder kundeanalyser samt forestå kundeafregninger, udbetalinger og andre controlling og analytiske opgaver. Stillingen er nyoprettet, hvorfor der er gode muligheder for at sætte dit eget præg på stillingen. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Kundeanalyser

  • Salgsstatistik udarbejdelse

  • Klargøre kundeafregninger inkl. kontrol proces

  • Forestå kundebetalinger

  • Debitorbogholderiet inkl. fakturering

  • Lettere finansbogføringsopgaver

  • Deltage i månedsafslutning

  • Afstemninger

  • Ad hoc-opgaver

 Om virksomheden

Virksomheden har eksisteret i godt 20 år og beskæftiger ca. 120 medarbejder fordelt på kontorer flere steder i verden. Hovedkontoret er beliggende i København, hvor der er et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med fokus på personlig og faglig udvikling. Virksomheden er ejet af et meget stort internationalt investeringsfirma med interesser i mange sektorer. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.  

Personlige kompetencer

Som person er du kvalitetsbevidst, analytisk og detaljeorienteret i din opgaveløsning. Du trives i et dynamisk miljø, hvor engagement og humor er i højsædet uden at kompromittere din effektive tilgang til dine egne ansvarsområder. Du er proaktiv, kommunikerende og nysgerrig, og er ikke bange for at tage fat, hvor der er behov for det. Du har forståelse for regnskabets sammenhænge, og arbejder struktureret med en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver.

IT-kompetencer

Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer

Erfaring & uddannelse

Du har minimum et par års erfaring med lignende opgaver

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale                     

Kontaktpersoner

Mads Skjærlund og Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3726
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk