Proselection

T:  7022 7079

Debitoransvarlig søgestil Dymak A/S i Odense

Debitoransvarlig søges til Dymak A/S i Odense

Beskrivelse

Som debitoransvarlig får du ansvaret for driften af Dymaks debitorbogholderi inklusive fakturering af kunder. Du bliver en del af en velfungerende og social økonomiafdeling bestående af en regnskabsmedarbejder, to logistikmedarbejdere og virksomhedens økonomichef, som du vil referere til. Dine opgaver bliver mangfoldige, og du vil få en spændende hverdag i en dynamisk international virksomhed i hastig vækst. Stillingen som debitoransvarlig er nyoprettet, hvorfor der er rigtig gode muligheder for at sætte sit eget præg på processer og arbejdsgange.

Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Fakturering
  • Debitoropfølgning
  • Bogføring af indbetalinger
  • Kreditforsikring/vurdering af kunder
  • Oprettelse og opdatering af kunder
  • Back-up for kolleger
  • Ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Dymak A/S er en førende international sourcing–virksomhed, som hjælper virksomheder verden over med at source unikke produkter indenfor Home and Garden segmentet. Virksomheden beskæftiger mere end 100 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Holland, USA, Mexico, Kina, Vietnam og Indien. I virksomheden er der en flad organisationsstruktur og et godt samarbejde på tværs af fagområder med det fælles mål at forblive førende inden for branchen. Da Dymak er inde i en rivende udvikling, søges en debitoransvarlig til hovedkvarteret i Odense. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, personaleforening og sociale arrangementer.  

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Helene Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3700
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Odense SV.
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk