Proselection

T:  7022 7079

Debitormanager søgestil solid handelsvirksomhed i København

Debitormanager søges til solid handelsvirksomhed i København

 

Beskrivelse

Du bliver en del af en økonomifunktion på godt 10 medarbejdere, som håndterer bogholderi og økonomistyring for virksomhedens forskellige afdelinger. Du vil have ansvaret for din egen portefølje af opgaver med fokus på debitorer. Her vil du samarbejde tæt med kundeservice og virksomhedens sælgere for at håndtere debitorstyringen så smidigt som muligt. Din rolle vil være at koordinere debitorprocessen for samtlige interessenter internt, samt følge op og sikre kvalitet og overblik igennem hele forløbet. Herudover vil du også blive en del af et hold, der løfter i flok. Samtidig vil der være gode muligheder for at være med til at påvirke arbejdsgange og processer.

Arbejdsopgaver

  • Rapportering
  • Debitorstyring
  • Rykkerproces
  • Kreditforsikring
  • Inkasso
  • Kvalitetssikring
  • Optimering af processer
  • Faglig ledelse af to FTE
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret handelsvirksomhed med ca. 300 medarbejdere fordelt på flere lokationer i Norden. På hovedkontoret i København er der et uformelt og dynamisk miljø med fokus på et højt serviceniveau i forhold til både kunder og andre afdelinger. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring.    

Personlige kompetencer

Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du har et godt overblik og kan håndtere mange opgaver ad gangen. Du forstår at påtage dig ansvaret og får kommunikeret budskabet ud på en rolig og smidig facon. Du er fleksibel og giver en hånd med, hvor der er behov. Desuden er du detaljeorienteret, servicemindet og proaktiv.

IT-kompetencer

Generelt godt kendskab til økonomisystemer, Excel er et krav

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Faber Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3537
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk