Proselection

T:  7022 7079

Deltidsbogholder søgestil bæredygtig håndværkervirksomhed i Taastrup

Deltidsbogholder søges til bæredygtig håndværkervirksomhed i Taastrup

 

Beskrivelse

I en frisk og robust håndværkervirksomhed, bliver du virksomhedens regnskabsmæssige kompetence, og har ansvaret for bogholderiet fra A-Z-. Din nærmeste sparringspartner er virksomhedens revisor. Det forventes, at du kan sørge for al materialet i forhold til årsafslutningen. På kontoret bliver du en af fem på daglig basis. Samlet repræsenterer virksomhedens størrelse tyve mand

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

Arbejdsopgaver  

  • Bogføring
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Finans
  • Afstemninger
  • Moms
  • Løn, 14-dages lønninger
  • Telefonpasning
  • Lettere kontoradministration
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en fokuseret håndværkervirksomhed, hvor man primært udfører opgaver i København og generelt Sjælland. Der er fokus på bæredygtighed, trivsel på arbejdspladsen, humor, højt til loftet og en åben dør til de ledende medarbejdere, der i høj grad er en del af dagligdagen.

Personlige kompetencer

Du skal være frisk, omstillingsparat og besidde et vidst gåpåmod. Derudover skal du kunne trives i et lidt hårdt, direkte miljø, hvor tonen er direkte og forholdsvis præcis. Det vil være en fordel, at du har erfaring fra lignende stillinger.

IT-kompetencer

Du har flair for IT, Excel er et krav

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben B. Jørgensen og Maja Frøhlke Sørensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3950
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Taastrup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk