Proselection

T:  7022 7079

Detaljeorienteret kreditorassistentsøges til større international servicevirksomhed beliggende på Frederiksberg

Detaljeorienteret kreditorassistent søges til større international servicevirksomhed beliggende på Frederiksberg

Beskrivelse

Til en international virksomhed søges en detaljeorienteret og struktureret kreditorassistent, der skal indgå i virksomhedens kreditorafdeling. Afdelingen består af tre faste medarbejdere og en teamleder. Afdelingen er meget team- og samarbejdsorienteret, og du har derfor egne selvstændige ansvarsområder med gode sparringsmuligheder hos dine kollegaer. Sammen med dine kolleger bliver dine opgaver blandt andet følgende:

Arbejdsopgaver

  • Registrering af fakturaer samt workflow
  • Registrering og vedligeholdelse af kreditorstamdata
  • Kontakt med samarbejdspartnere og leverandører
  • Betalingsforslag
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Måneds- og årsafslutning
  • Optimering af processer
  • Deltagelse i udviklingsopgaver
  • Ad- hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en af nordens førende virksomheder inden for sin branche. Man tilbyder en bred vifte af serviceydelser, som alle har til hensigt at hjælpe borgere i nød. Man har en serviceorienteret og kvalitetsbevidst tilgang til forretningen, hvor medarbejderne betragtes som den væsentligste ressource i hverdagen. I hverdagen er der en god og åben atmosfære med en humoristisk tone. Virksomheden følger finanssektorens overenskomst og tilbyder særdeles fordelagtige ansættelsesvilkår, blandt andet i form af frokostordning, fleksible mødetider, afspadseringsordning, pensionsordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du brænder for kreditorbogholderiet og har måske erfaring fra en lignende stilling. Du er struktureret, udviklingsorienteret, og har sans for detaljen. Du trives i et ansvarligt miljø, hvor du går op i altid at levere korrekte resultater. Desuden er du initiativrig, proaktiv og følger altid dine opgaver til dørs. Som person er du positiv, serviceminded og en god teamplayer, som er villig til at give en hånd med, hvor der er behov.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Nyuddannet kontorassistent eller et par års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Kendskab til de skandinaviske sprog er en fordel samt lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3741
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Frederiksberg
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk