Proselection

T:  7022 7079

Detaljeorienteret ogselvstændig kreditorbogholder søges til dansk afdeling af international servicevirksomhed beliggende i Brøndby

Detaljeorienteret og selvstændig kreditorbogholder søges til dansk afdeling af international servicevirksomhed beliggende i Brøndby

Beskrivelse

Brænder du for kreditorbogholderiet, og trives du med selvstændigt ansvar? Så er denne stilling noget for dig.

Som kreditorbogholder bliver du en del af virksomhedens regnskabsafdeling på i alt fire kolleger. Du vil få et selvstændigt ansvar for virksomhedens kreditorbogholderi med opgaver inden for faktureringer, anlægsarkiver og afstemninger. Derudover vil du blive back-up for lønbogholderen. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med løn, men derimod har lyst til at blive oplært i lønområdet. Du vil få en spændende arbejdsdag i en international virksomhed. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for kreditorbogholderiet
 • Faktureringer
 • Bogføring af bank
 • Moms
 • Punktafgifter
 • Afstemninger
 • Anlægsarkiver
 • Likviditetsrapporter
 • Deltage i månedsluk
 • Back-up på løn
 • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en international virksomhed med afdelinger i 16 lande og med over 9.000 medarbejdere. Virksomheden blev grundlagt i 1957 og er Europas førende i sin branche. Du vil få din daglige arbejdsgang i den danske afdeling i Brøndby med ca. 20 ansatte. Du vil opleve en virksomhedskultur, hvor der er højt til loftet og afslappet atmosfære. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, fleksibilitet samt frugt- og kaffeordning.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du er omhyggelig og detaljeorienteret i din tilgang til dine arbejdsopgaver, hvorfor du leverer et kvalitetssikkert resultat.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer. Du har gerne erfaring med Navision.

Erfaring & uddannelse

Du har gerne flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3942
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Brøndby
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk