Proselection

T:  7022 7079

Detaljeorienteret regnskabsansvarligsøges til handelsvirksomhed beliggende i Glostrup

Detaljeorienteret regnskabsansvarlig søges til handelsvirksomhed beliggende i Glostrup

Beskrivelse

Til en særdeles veldrevet handelsvirksomhed søges en regnskabsansvarlig, der har fokus på detaljerne. Med reference til driftschefen bliver du ansvarlig for bogholderiet fra A-Z. Du får gode muligheder for at tilrettelægge din egen arbejdsdag samt præge processerne for opgavernes udførelse, da virksomheden for nylig har opgraderet til den seneste version af Navision. Arbejdsopgaverne vil være følgende:

Arbejdsopgaver

  • Debitor
  • Kreditor
  • Finans
  • Bogføring
  • Løn til funktionærer og timelønnede
  • Afstemninger
  • Forberedelse af årsregnskab til revisor
  • Kontakt til revisor/bank
  • Proces- og systemoptimering
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en mindre, men meget professionel og solid familieledet handelsvirksomhed, der har eksisteret i mere end 50 år. Virksomheden har en meget bred kundekreds, som tæller både større og mindre virksomheder, ligesom man også har mange forskellige leverandører. For virksomheden er det væsentligt, at både kunder og leverandører får en oplevelse af kvalitet, ordentlighed og rettidighed. Miljøet i virksomheden bærer præg af stolthed, faglighed og højt engagement. Der tilbydes gode personaleforhold i form af frokostordning, gode parkeringsmuligheder, fri frugt samt sundhedsforsikring og forsikringspakke.    

Personlige kompetencer

Du formår at have styr på detaljerne samtidig med, at du bevarer overblikket. Du trives i en selvstændig rolle, hvor du er eneansvarlig for bogholderiet. Samtidig formår du at følge op og være opsøgende i forhold til den øvrige organisation. Endvidere er du handlekraftig og har pondus. Som person ser du muligheder fremfor begrænsninger, og du giver gerne en hånd med, hvor der er behov for det.

IT-kompetencer

Erfaring med Navision er et krav, mens kendskab til Bluegarden er en fordel                  

Uddannelse

Relevant erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. Få inspiration til dit CV her.

[ Tilbage ]

Job ID / 3096
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Glostrup
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk