Proselection

T:  7022 7079

Energisk oggrundig regnskabsassistent søges på 20 t/u til solid virksomhed i København

Energisk og grundig regnskabsassistent søges på 20 t/u til solid virksomhed i København

Beskrivelse

Er du en energisk og grundig regnskabsassistent, der trives med en alsidig hverdag? Befinder du dig godt med en bred opgaveportefølje indenfor økonomi og regnskab? Og hvis du derudover trives med en høj grad af fleksibilitet, er denne stilling lige noget for dig.

Som regnskabsassistent vil du blive en del af en afdeling som består af en regnskabsansvarlig udover dig. Du vil assistere den regnskabsansvarlige med opgaver indenfor bogholderiet allround. Du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt da du har gode muligheder for at blive lært op i de opgaver, som du ikke har erfaring med. Stillingen er på 20 timer pr. uge.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Kreditorbetalinger
  • Afstemninger
  • Assistance på moms
  • Deltage i budgetter og budgetopfølgning
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en spændende virksomhed, som har eksisteret siden 2004. Virksomheden er et mindre kontor, hvor der hersker en åben, behagelig, positiv og humoristisk stemning i hverdagen. I virksomheden er der en flad struktur og man hjælper og sparrer med hinanden for at sikre den bedste kvalitet og opgaveløsning. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som sundhedsforsikring, pensionsordning, kantine og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du kan begå dig professionelt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du giver en hånd med, hvor der er behov for det. Samtidig formår du at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du arbejder grundigt, struktureret og kvalitetsorienteret samt overholder dine deadlines. Du er imødekommende og ansvarsbevidst. Sidst, men ikke mindst, tager du en god portion energi og humør med på arbejde og bidrager til det gode kollegiale fællesskab. 

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og gerne engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3874
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk