Proselection

T:  7022 7079

Energisk regnskabassistentsøges til effektiv og velkonsolideret produktionsvirksomhed i Taastrup

Energisk regnskabassistent søges til effektiv og velkonsolideret produktionsvirksomhed i Taastrup

 

Beskrivelse

I en vækstende og videnstung virksomhed bliver du sammen med din nærmeste kollega og med reference til virksomhedens CFO, en central og væsentlig nøglefigur i virksomhedens bogholderi. Det er vigtigt, at du forstår bogholderiet hele vejen rundt uden at være eksperten på den samlede pakke. Det er dog vigtigt, at du har forståelse for og erfaring med lønafviklingen.

Arbejdsopgaver

  • Kontering
  • Fakturering
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Finans
  • Moms
  • Afstemninger
  • Løn
  • Månedsrapportering, hjælp til
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en i Skandinavien førende virksomhed inden for sin branche, der kvalitetsfokuseret leverer og fremstiller kundetilpassede løsninger til hele regionen. For den rette medarbejder er der højt til loftet og ikke langt fra tanke til handling på matriklen. Der hersker en uformel og sammentømret tone, hvor det er åbenlyst, at man løfter i flok.

Personlige kompetencer

Du er stærk på dine tal, du har et overordnet kendskab til bogholderiet hele vejen rundt, og du har som minimum snuset til løndelen. Du har forståelse for et tæt samarbejde løfter kvaliteten i den fællesindsats, og du træder til, der hvor din hjælp er krævet.

IT-kompetencer

Generelt godt kendskab til økonomisystemer, Excel er et krav

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Faber Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3530
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Taastrup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk