Proselection

T:  7022 7079

Engageret bogholdersøges til kvalitetsfokuseret ejendomsforvalter beliggende i København

Engageret bogholder søges til kvalitetsfokuseret ejendomsforvalter beliggende i København

 

Beskrivelse

I en velfunderet, struktureret og velkonsolideret virksomhed, bliver du en nøglefigur i forhold til virksomhedens udadvendte operationelle ressourcer i afdelingen. Dine opgaver vil ligge inden for følgende områder.

Arbejdsopgaver

  • Bogføring og afstemning af bank og mellemregninger
  • Bogføre leverandørfakturaer
  • Kreditorbetalinger
  • Ajourføre lejetilgodehavender
  • Assistere ved udarbejdelse af kvartalsregnskab
  • Administrere e-bokse
  • Rapportering til depositar
  • Rapportering til Finanstilsyn
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Virksomheden udbyder og forvalter ejendomsfonde. Man opererer effektivt og fokuseret, og har en trang til at levere kvalitet til tiden. Der hersker en professionel jovial tone på kontoret, og virksomheden har en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du kender dine tal, du er fokuseret, kvalitetsorienteret, og du har fundet din hylde karrieremæssigt. Du er stærk på kommunikationen mundtligt og skriftligt, og du fungerer godt i en forholdsvis dynamisk hverdag.

IT-kompetencer

Dynamics, Excel

Uddannelse

Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for regnskab

Sprog

Tysk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3665
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk