Proselection

T:  7022 7079

Engageret regnskabsansvarligsøges til spændende interesseorganisation i København

Engageret regnskabsansvarlig søges til spændende interesseorganisation i København

Beskrivelse

Vil du være en del af en politisk styret organisation med et stærkt og engageret hold, som alle brænder for at gøre en forskel? Trives du i en spændende og alsidig hverdag, som både byder på drifts- og udviklingsorienterede arbejdsopgaver? Så læs videre nedenfor.

Som regnskabsansvarlig bliver du en central del af organisationens administrationsafdeling, som pt. består af fem fagligt stærke medarbejdere, heriblandt administrationschefen, som du vil samarbejde tæt med. Du får en bred kontaktflade, idet du også løbende vil rådgive samt samarbejde med organisationens øvrige afdelinger og projektledere. Som regnskabsansvarlig får du ansvaret for det samlede bogholderi, og du vil derudover blandt andet spille en central rolle i arbejdet med at optimere organisationens regnskabsprocesser og økonomistyring. Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil blandt andet inkludere:

Arbejdsopgaver

  • Ansvar for det samlede bogholderi
  • Betalinger i banken
  • Løbende afstemninger
  • Deltagelse i års- og periodeafslutninger
  • Deltagelse i intern og ekstern rapportering
  • Budgetlægning og -regulering, likviditetsstyring og forvaltning af midler i samarbejde med administrationschefen
  • Pulje- og årsregnskaber i samarbejde med administrationschefen
  • Yde sparring og rådgive om økonomiske aspekter, administrative opgaver og udfordringer
  • Optimering af regnskabsprocesser og sikring af en god økonomistyring
  • Ad hoc

Om virksomheden

Organisationen blev stiftet i 1940 og er i dag en paraply- og interesseorganisation for 80 samfundsengagerende organisationer, der alle arbejder for at fremme demokratiske fællesskaber for børn og unge i foreningslivet. Organisationen engagerer sig på mange felter inden for børn og unges foreningsliv både nationalt og internationalt. De mange opgaver i forbindelse med oplysning, rådgivning, debat og kurser varetages af organisationens sekretariat, hvor der er cirka 55 ansatte fordelt i syv afdelinger. Som regnskabsansvarlig i denne organisation vil du mærke et uformelt, engageret og dynamisk miljø, hvor der løftes i flok, og hvor det gode samarbejde vægtes højt. Organisationen tilbyder attraktive personaleforhold i form af blandt andet pension, sundhedsforsikring, frugt- og frokostordning, betalt internet på hjemmeadressen, fitnessabonnement og fleksible arbejdstider.

Personlige kompetencer

Vi ser gerne, at du er samarbejdsorienteret, trives med en bred kontaktflade i organisationen og er god til at formidle. Samtidig er du i stand til at arbejde selvstændigt med en struktureret og vedholdende tilgang til arbejdsopgaverne. Du er desuden både drifts- og udviklingsorienteret.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer og er en erfaren bruger af Excel. Erfaring med Business Central er en fordel.

Uddannelse & Erfaring

Vi ser gerne, at du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Dansk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen & Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3960
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk