Proselection

T:  7022 7079

Erfaren kreditorbogholdersøges til solid virksomhed ved Faaborg

Erfaren kreditorbogholder søges til solid virksomhed ved Faaborg

Beskrivelse

Til en virksomhed beliggende ved Faaborg søges en kreditorbogholder, som skal varetage ansvaret for virksomhedens kreditorbogholderi fra A-Z, hvorfor der lægges vægt på, at man kommer fra en lignende stilling. Du vil blive en del af en regnskabsafdeling bestående af tre medarbejdere samt økonomichefen, som du vil referere til. Da det er en virksomhed, hvor man løfter i flok vil du være back up på debitor- samt finansbogholderiet. Det er en fordel, men ikke et krav at du har erfaring med disse opgaver. Dog skal du have interessen i at blive oplært i at varetage opgaverne indenfor debitor- og finansbogholderiet. Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

  • Daglig håndtering af kreditorbilag
  • Betalinger
  • Optimering og drift af indscanningssystem
  • Afstemninger
  • Deltagelse i kvartals- & årsafslutninger
  • Back up på debitor og finans
  • Ad hoc 

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret virksomhed, hvis historie går over 100 år tilbage. Virksomheden har afdelinger flere steder i Danmark samt i Sverige, Norge og Tyskland. I alt beskæftiger virksomheden 500 ansatte, som generelt har lang anciennitet og arbejder i et uformelt arbejdsmiljø. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold i form af sundhedsforsikring, pensionsordning, god forplejning og diverse sociale arrangementer.    

Personlige kompetencer

Du er erfaren indenfor kreditorbogholderiet, hvor du arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver. Endvidere har du en høj ordenssans og detailorientering. Du besidder et godt overblik og er vant til at håndtere mange opgaver. Som person er du nede på jorden og besidder et højt humør.

IT-kompetencer

Erfaring med et eller flere økonomisystemer

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse 

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner

Nikita Faber Nielsen & Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

[ Tilbage ]

Job ID / 3202
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Faaborg
Ansættelsesstart / Snarest muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk