Proselection

T:  7022 7079

Erfaren ogpassioneret regnskabsansvarlig på 30 timer/ugen til dansk virksomhed beliggende i København

Erfaren og passioneret regnskabsansvarlig på 30 timer/ugen til dansk virksomhed beliggende i København

Beskrivelse

Trives du med en bred vifte af opgaver indenfor bogholderiet? Og kan du stå med ansvaret selv? Så er det måske dig vi leder efter.

 

Du får i rollen som regnskabsansvarlig ansvaret for virksomhedens økonomifunktion fra A-Z, og du vil varetage alt fra det daglige bogholderi til og med forberedelse af årsafslutning. Du vil blive en aktiv del af en ambitiøs virksomhed, med en alsidig arbejdsdag. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Kreditorer
  • Debitorer
  • Finans
  • Afstemninger
  • Løn
  • Lager
  • Moms
  • Måneds- og årsafslutning
  • Klargøring til revision
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret distributør af professionelle skønhedsprodukter, som er blandt Danmarks førende. Virksomheden er stiftet i 1994, og ejeren er med sine visioner og nytænkning, en drivkraft i udviklingen. Kvalitet, nytænkning og passion gennemsyrer virksomhedens DNA. Din arbejdsdag vil foregå i gode rammer, med kollegaer, som er glade og passionerede, og du har mulighed for selv at tilrettelægge opgaver og processer. Man skal være glad for at gå på arbejde, og kulturen bærer præg af højt til loftet, passion og omsorg. Der tilbydes en fire dages arbejdsuge fra mandag til torsdag med gode personaleforhold med blandt andet pension, rabatter og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret samt dedikeret indsats. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Som person er du pligtopfyldende og sørger for, at dine opgaver leveres korrekt og til tiden. Derudover er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Navision

Erfaring & uddannelse

Flere års erfaring fra en lignende stilling er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Lettere engelsk

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3855
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk