Proselection

T:  7022 7079

Erfaren ogselvkørende regnskabsansvarlig søges til velkonsolideret virksomhed i Sorø

Erfaren og selvkørende regnskabsansvarlig søges til velkonsolideret virksomhed i Sorø

Beskrivelse
Som regnskabsansvarlig vil du få ansvaret for virksomhedens økonomifunktion fra A-Z med reference til den administrerende direktør. Du vil varetage alle funktioner i forhold til dagligt bogholderi, samtidig med at du varetager virksomhedens tungere økonomiopgaver i form af rapportering, kontakter til revisor etc. Herudover vil du tage hånd om en række administrative opgaver. Du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdsopgaverne og processerne i en spændende virksomhed i vækst. Dine opgaver vil primært bestå af:

Arbejdsopgaver
• Kreditorer
• Debitorer
• Finans
• Afstemninger
• Løn ca. 25 funktionærer
• Moms
• Hensættelser og periodiseringer
• Månedsafslutninger
• Budget og budgetopfølgning
• Årsafslutning og kontakt til revisor
• Ad hoc-opgaver

Om virksomheden
Her er tale om en velrenommeret og velkonsolideret handelsvirksomhed, der siden etableringen for 15 år siden har oplevet stor vækst både nationalt og internationalt. I dag beskæftiger virksomheden ca. 25 medarbejdere i Danmark og ca. 20 medarbejdere i et norsk datterselskab. På hovedkontor i Sorø er der i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der hersker en uformel og behagelig omgangstone. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesvilkår i form af pensionsordning, frokostordning, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer
Du er pligtopfyldende og ansvarsbevidst person med en proaktiv tilgang til dine opgaver. Desuden har du erfaring med at varetage økonomifunktionen fra a-z for en virksomhed og sætter pris på en afvekslende arbejdsdag. Derudover trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med at du har gode samarbejdsevner. Som person er du udadvendt og formår at tale med alle.

IT-kompetencer
Du har flair for it.

Erfaring & uddannelse
Flere års erfaring fra en lignende stilling er vigtigst

Sprog
Dansk i skrift og tale samt lettere engelsk.

Kontaktpersoner
Søren Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

 

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3598
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Sorø
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk