Proselection

T:  7022 7079

Erfaren ogselvkørende regnskabsansvarlig søges til velrenommeret virksomhed i Herlev

Erfaren og selvkørende regnskabsansvarlig søges til velrenommeret virksomhed i Herlev

Beskrivelse

Som regnskabsansvarlig vil du få ansvaret for virksomhedens økonomifunktion fra A-Z og vil referere til den administrerende direktør. Du vil i et vist omfang få hjælp fra virksomhedens regnskabs- & kontorassistent til lettere bogholderiopgaver, ligesom vedkommende vil være backup ved ferier. Du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdsopgaverne og processerne i en spændende virksomhed i vækst. Der er tale om en deltidsstilling på 30 timer pr. uge. Dine opgaver vil primært bestå af:

Arbejdsopgaver

 • Kreditorer
 • Debitorer
 • Finans
 • Afstemninger
 • Løn ca. 25 funktionærer
 • Moms
 • Hensættelser og periodiseringer
 • Måneds- & kvartalsafslutninger
 • Rapportering til moderselskab
 • Årsafslutning og kontakt til revisor
 • Ad hoc-opgaver 

Om virksomheden

Her er tale om en velrenommeret, international konsulentvirksomhed, der besidder en central plads på markedet og er i vækst. Virksomheden har eksisteret i mere end 15 år og er en del af en større international koncern. Konsulentvirksomheden beskæftiger ca. 25 medarbejdere og 75 eksterne konsulenter. På det danske hovedkontor i Herlev er der i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der hersker en uformel og behagelig omgangstone. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesvilkår i form af fleksible mødetider, pensionsordning, frokostordning, sundhedsordning, fleksible arbejdstider, sociale arrangementer samt betalt telefon og internet.

Personlige kompetencer

Du er pligtopfyldende og ansvarsbevidst. Desuden har du erfaring med at varetage økonomifunktionen fra a-z for en virksomhed og sætter pris på en afvekslende arbejdsdag. Derudover trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med at du har gode samarbejdsevner. Som person er du udadvendt og formår at tale med alle.

IT-kompetencer

Du har flair for it.                

Erfaring & uddannelse

Flere års erfaring fra en lignende stilling er vigtigst

Sprog

Dansk i skrift og tale samt lettere engelsk.

Kontaktpersoner

Nikita Nielsen og Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3562
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Herlev
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk