Proselection

T:  7022 7079

Erfaren økonomi- og administrationsansvarlig søges til innovativ autovirksomhed beliggende i Ballerup

Erfaren økonomi - og administrationsansvarlig søges til innovativ autovirksomhed beliggende i Ballerup

Beskrivelse

Som økonomi- og administrationsansvarlig bliver du ansvarlig for virksomhedens bogholderi samt administration. Du vil få en varieret arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver. Sammen med en regnskabsmedarbejder vil du udgøre virksomhedens økonomifunktion samtidig med at du vil medvirke til at virksomheden levere excellent service til deres kunder. Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Kontering
  • Afstemninger 
  • Moms
  • Måneds- og årsregnskab
  • Håndtering af benzinkort, tracker og forsikring
  • Opgørelse af dele-leasing
  • Håndtering af kundehenvendelser

Om virksomheden

Her er tale om en innovativ virksomhed, der beskæftiger sig med leasing af premium biler. Siden virksomheden blev etableret i 2014 har de oplevet stor vækst og interesse fra kunderne. Virksomheden har store vækstplaner. Virksomhedens kultur bærer præg af, at det er en omstillingsparat og serviceorienteret organisation. I virksomheden beskæftiges seks medarbejdere, der alle yder deres for at skabe gode kunderelationer.    

Personlige kompetencer

Du er passioneret omkring administration og arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver. Du har sans for at optimere processer og udarbejde procesbeskrivelser. Endvidere har du potentiale samt vilje og ambitioner om at udvikle dig fagligt såvel som personligt. Som person er du rummelig, besidder et stort overskud og overblik.

IT-kompetencer

Erfaring med Uniconta er en fordel, men ikke krav. Endvidere er du stærk i Excel.         

Uddannelse

Du har gerne en HA, HD eller Cand.merc.

Sprog

Engelsk i skrift og tale samt kendskab til tysk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3203
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ballerup
Ansættelsesstart / Snarest muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk