Proselection

T:  7022 7079

Erfaren regnskabsansvarligmed controlling-kompetencer søges til spændende og vækstende virksomhed beliggende i Vallensbæk

Erfaren regnskabsansvarlig med controlling-kompetencer søges til spændende og vækstende virksomhed beliggende i Vallensbæk

 

Beskrivelse

Som regnskabsansvarlig vil du blive CFO’ens højre hånd samt bindeleddet mellem ledelse og drift i en ambitiøs og vækstende virksomhed. Du vil få en meget alsidig arbejdsdag med fokus på de bogholderimæssige opgaver samt på de tungere opgaver såsom rapportering, budgetter og procesoptimering. Du vil indgå i en afdeling på i alt seks medarbejdere, herunder en debitorbogholder og en elev. Med din arbejdserfaring fra lignende stillinger vil du være i stand til at sikre kvalitet i driften samt bidrage til en god omstilling i virksomhedens vækst. Dine opgaver vil primært bestå af:

Arbejdsopgaver

 • Kreditorbogholderi
 • Finansbogføring
 • Betalinger
 • Afstemninger
 • Lønbogføring
 • Vedligeholdelse af stamdata
 • Klargøring af årsregnskabsmateriale
 • Månedsrapportering
 • Deltage i budgetopfølgning og budgetlægning
 • Forecast
 • Cashflow og likviditet
 • Måneds- og årsregnskaber
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en solid virksomhed, der befinder sig i en spændende vækstperiode. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 70 ansatte i alt og har kontorer forskellige steder i Europa. På hovedkontoret i Danmark er der en uformel, humoristisk, travl og positiv tone. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesvilkår i form af fleksible mødetider, frokostordning, fitnessfaciliteter, mulighed for hjemmearbejdsplads samt sundhedsordning.

Personlige kompetencer

Du er pligtopfyldende, omstillingsparat og ansvarsbevidst. Som person er du ambitiøs, struktureret og leverer indenfor dine deadlines. Du er detaljeorienteret i din arbejdsstil og har god forståelse for regnskabets sammenhænge. Du arbejder proaktivt med dine opgaver og trives i en vækstende og dynamisk virksomhed med et miljø, som karakteriseres af teamånd. Som person er du udadvendt og formår at tale med alle.

IT-kompetencer

Du har flair for it

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk i skrift og tale samt lettere engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3524
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Vallensbæk
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk