Proselection

T:  7022 7079

Erfaren regnskabsansvarligsøges til solid entreprenørvirksomhed ved Sorø

Erfaren regnskabsansvarlig søges til solid entreprenørvirksomhed ved Sorø

Beskrivelse

Du kommer som regnskabsansvarlig til at håndtere virksomhedens økonomifunktion fra a-z med reference til den administrerende direktør. Derfor vil du få en spændende arbejdsdag med fokus på de forskellige spændende opgaver der foreligger i en økonomifunktion. Opgaverne vil spænde vidt, lige fra ansvaret for det daglige bogholderi til månedsafslutningen og kontakten til revisoren. Du vil få en alsidig stilling med bredt ansvarsområde og gode muligheder for at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

 • Debitorer
 • Kreditorer
 • Bogføring
 • Finans
 • Afstemninger
 • Periodiseringer
 • Moms
 • Løn (1. gang. pr. mdr.)
 • Månedsafslutning
 • Klargøring til revisor
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er tale om en meget veletableret entreprenørvirksomhed ved Sorø, der blev etableret for 10 år siden. I dag beskæftiger virksomheden ca. 30 medarbejdere, der arbejder i et uformelt miljø med fokus på god service til virksomhedens kunder. Kulturen i virksomheden bærer præg af at der er højt til loftet og frihed under ansvar. Der tilbydes gode personaleforhold med bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk og selvstændig. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret og dedikeret indsats. Du motiveres af at arbejde med den fulde pallette af opgaver, der foreligger i en regnskabsafdeling. Som person er du pligtopfyldende og sørger for at dine opgaver leveres korrekt og til tiden. Endvidere byder du gerne ind med den gode ide, når du ser en optimeringsmulighed. 

IT-kompetencer

Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer

Erfaring & uddannelse

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling. 

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3799
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Efter kvalifikationer
Sted / Sorø
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk