Proselection

T:  7022 7079

Erfaren regnskabsansvarligsøges til solid handels- & produktionsvirksomhed i Kastrup

Erfaren regnskabsansvarlig søges til solid handels- & produktionsvirksomhed i Kastrup

Beskrivelse
Du kommer som regnskabsansvarlig til at håndtere virksomhedens økonomifunktion fra a-z med reference til den administrerende direktør. Derfor vil du få en spændende arbejdsdag med fokus på de forskellige spændende opgaver der foreligger i en økonomifunktion. Opgaverne vil spænde vidt, lige fra ansvaret for det daglige bogholderi til månedsafslutningen og kontakten til revisoren. Du vil få en alsidig stilling med bredt ansvarsområde og gode muligheder for at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver
• Debitorer, inkl. fakturering og lidt rykning
• Kreditorer
• Bogføring
• Finans
• Afstemninger
• Periodiseringer
• Moms
• Løn til 10 funktionærer og 10 timelønnede (14 dags)
• Månedsafslutning
• Likviditetsoverblik til ledelse
• Klargøring til revisor
• Optimering af processer og arbejdsgange
• Ad-hoc

Om virksomheden
Der er tale om en meget velkonsolideret handels- & produktionsvirksomhed i Kastrup, der blev etableret for mere end 40 år siden. I dag beskæftiger virksomheden 20 medarbejdere, der arbejder i et uformelt miljø med fokus på god service til virksomhedens mange forskellige kunder. Kulturen i virksomheden bærer præg af at der er højt til loftet og frihed under ansvar. Der tilbydes gode personaleforhold med bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Personlige kompetencer
Du er fagligt stærk og selvstændig. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret og dedikeret indsats. Du motiveres af at arbejde med den fulde pallette af opgaver, der foreligger i en regnskabsafdeling. Som person er du pligtopfyldende og sørger for at dine opgaver leveres korrekt og til tiden. Endvidere byder du gerne ind med den gode ide, når du ser en optimeringsmulighed.

IT-kompetencer
Du har gerne erfaring med C5

Erfaring & uddannelse
Du har flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3714
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Kastrup
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk