Proselection

T:  7022 7079

Erfaren regnskabsansvarligsøges til velrenommeret virksomhed beliggende i København K

Erfaren regnskabsansvarlig søges til velrenommeret virksomhed beliggende i København K

Beskrivelse

Som regnskabsansvarlig vil du få ansvaret for det daglige bogholderi for virksomhedens tre nordiske selskaber, dog vil størstedelen af din arbejdstid være fokuseret på det danske selskab. Du vil således få en alsidig arbejdsdag bestående af håndtering af debitorerne, kreditorerne, løn og finansbogholderiet. Du vil få reference til virksomhedens Nordic Finance Manager, som du vil arbejde tæt sammen med. Du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på arbejdsopgaverne. Desuden vil du få en afvekslende arbejdsdag med stor kontaktflade på tværs af de nordiske lande. Dine opgaver vil primært bestå af:

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Kreditorer
  • Debitorer
  • Løn (via lønbureau i Sverige og Norge)
  • Intercompany
  • Moms
  • Hensættelser og periodiseringer
  • Deltagelse i måneds- & årsafslutning
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en velrenommeret, stor international konsulentvirksomhed med afdelinger over hele verden, som besidder en central plads på markedet og er i vækst. Det danske selskab beskæftiger ca. 25 medarbejdere. Desuden vil du få 14 kollegaer i Sverige og otte kollegaer i Norge. Blandt medarbejderne i de nordiske selskaber eksisterer et godt samarbejde, uformelt arbejdsmiljø samt en behagelig omgangstone. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesvilkår i form af fleksible mødetider, pensionsordning, morgenmad- og frokostordning, massage, mulighed for hjemmearbejdsplads, sundhedsordning samt betalt telefon og avis.

Personlige kompetencer

Du er pligtopfyldende og ansvarsbevidst. Desuden har du erfaring med at varetage bogholderiet fra a-z for en virksomhed og sætter pris på en afvekslende arbejdsdag. Derudover trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med at du har gode samarbejdsevner. Som person er du udadvendt og formår at tale med alle.

IT-kompetencer

Du har flair for it og er vant til at arbejde i Excel.

Erfaring & uddannelse

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner

Nikita Nielsen og Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3495
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København K
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk