Proselection

T:  7022 7079

Erfaren regnskabsassistentmed fokus på debitorer søges til spændende rådgivningsvirksomhed i København

Erfaren regnskabsassistent med fokus på debitorer søges til spændende rådgivningsvirksomhed i København

Beskrivelse
Som regnskabsassistent får du ansvaret for debitorbogholderiet i en særdeles velfungerende rådgivningsvirksomhed, der har specialiseret sig indenfor immaterielle rettigheder. Du bliver en del af et administrativt team på seks medarbejdere, heraf to i bogholderiet, som begge har solid erfaring i virksomheden. Udover ansvaret for debitorerne vil du også arbejde med andre aspekter af det daglige bogholderi og bakke dine kollegaer op, når de har brug for det. Der er tale om en deltidsstilling på 30 timer inkl. frokost fordelt over 4-5 arbejdsdage alt efter dine ønsker.

Arbejdsopgaver
• Debitoropgaver, fx daglig bogføring og registrering af betalinger, registrering af salgsfakturaer i Navision, rykke for betalinger hos kunder og samarbejdspartnere.
• Afstemninger i forbindelse med månedsregnskaber, bank, mv.
• Kreditoropgaver, fx  bankoverførsler, registrering af kreditorfakturaer
• Mastercard- og rejseafregninger
• Backup for dine to kollegaer i bogholderiet
• Ad hoc opgaver

Om virksomheden
I virksomheden, der beskæftiger 50 medarbejdere, er der et uformelt miljø, hvor der er fokus på høj faglighed, tillid og trivsel. Virksomheden, som har eksisteret i mere end 20 år, har de seneste år oplevet stor vækst og efterspørgsel på deres ydelser. Virksomheden opererer både i Danmark og internationalt. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Personlige kompetencer
Du har en stabil, struktureret og selvkørende tilgang til dine opgaver med et godt blik for detaljerne. Du lægger vægt på kvalitet og er proaktiv og åben i forhold til eksisterende og nye opgaver. Som person er du imødekommende og besidder et højt humør. Endvidere er du serviceminded og klar til at give en hånd med, hvor der er behov for det.

IT-kompetencer
Gerne erfaring med Navision

Erfaring & uddannelse
Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling. 

Sprog
Dansk i skrift og tale, samt lettere engelsk

Kontaktpersoner
Søren Christiansen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3538
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København K
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk