Proselection

T:  7022 7079

Erfaren regnskabsassistentmed fokus på debitorer søges til spændende rådgivningsvirksomhed i København

Erfaren regnskabsassistent med fokus på debitorer søges til spændende rådgivningsvirksomhed i København

Beskrivelse
Som regnskabsassistent får du ansvaret for debitorbogholderiet i en særdeles velfungerende rådgivningsvirksomhed, der har specialiseret sig indenfor immaterielle rettigheder. Du bliver en del af et administrativt team på seks medarbejdere, heraf to i bogholderiet, som begge har solid erfaring i virksomheden. Udover ansvaret for debitorerne vil du også arbejde med andre aspekter af det daglige bogholderi og bakke dine kollegaer op, når de har brug for det. Der er tale om en deltidsstilling på 30 timer inkl. frokost fordelt over 4-5 arbejdsdage alt efter dine ønsker.

Arbejdsopgaver
• Debitoropgaver, fx daglig bogføring og registrering af betalinger, registrering af salgsfakturaer i Navision, rykke for betalinger hos kunder og samarbejdspartnere.
• Afstemninger i forbindelse med månedsregnskaber, bank, mv.
• Kreditoropgaver, fx  bankoverførsler, registrering af kreditorfakturaer
• Mastercard- og rejseafregninger
• Backup for dine to kollegaer i bogholderiet
• Ad hoc opgaver

Om virksomheden
I virksomheden, der beskæftiger 50 medarbejdere, er der et uformelt miljø, hvor der er fokus på høj faglighed, tillid og trivsel. Virksomheden, som har eksisteret i mere end 20 år, har de seneste år oplevet stor vækst og efterspørgsel på deres ydelser. Virksomheden opererer både i Danmark og internationalt. Der tilbydes gode ansættelsesforhold i form af pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Personlige kompetencer
Du har en stabil, struktureret og selvkørende tilgang til dine opgaver med et godt blik for detaljerne. Du lægger vægt på kvalitet og er proaktiv og åben i forhold til eksisterende og nye opgaver. Som person er du imødekommende og besidder et højt humør. Endvidere er du serviceminded og klar til at give en hånd med, hvor der er behov for det.

IT-kompetencer
Gerne erfaring med Navision

Erfaring & uddannelse
Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling. 

Sprog
Dansk i skrift og tale, samt lettere engelsk

Kontaktpersoner
Søren Christiansen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3538
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København K
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk