Proselection

T:  7022 7079

Erfaren regnskabsmedarbejdersøges til deltidsstilling hos en veletableret IT-virksomhed i Roskilde

Erfaren regnskabsmedarbejder søges til deltidsstilling hos en veletableret IT-virksomhed i Roskilde

Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag med fokus på bogholderi og diverse administrative opgaver såsom servicering af virksomhedens sælgere med salgstal mv. Du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens regnskabschef, som du vil dele kontor med. Der er tale om en deltidsstilling på 22,5 timer om ugen fordelt over 3-5 ugentlige arbejdsdage efter aftale. Dine primære opgaver vil bl.a. være:  

Arbejdsopgaver

  • Debitorer
  • Kreditorer
  • Finans
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Rykning af kunder
  • Salgstal
  • Besvarelse af henvendelser fra eksterne
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er tale om en spændende IT-virksomhed, der beskæftiger sig med salg og service af IT-udstyr. Herudover udlejer virksomheden en række ejendomme. Virksomhedens historie går mere end 40 år tilbage. I dag beskæftiger virksomheden ca. 20 medarbejdere, der generelt har lang anciennitet og godt samarbejde. I virksomheden er der en meget uformel og humoristisk tone i kombination med et stærkt fokus på udvikling og vækst. Fra virksomhedens side tilbydes pensionsordning, sundhedsforsikring og mange sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person er du serviceminded og giver gerne en hånd med, hvor der er brug for det. Du er praktisk anlagt og trives med at være en del af den daglige drift. Derudover trives du i en rolle som blæksprutte, hvor du skal tage hånd om såvel små som store opgaver, hvorfor du er fleksibel i din tilgang arbejdsopgaverne. Endvidere har du styr på debet og kredit og arbejder struktureret og selvstændigt med dine arbejdsopgaver. Samtidig har du gode menneskelige evner og formår at tale med mennesker på alle niveauer. Du har et godt humør og bidrager gerne til virksomhedens gode stemning.

IT-kompetencer

Erfaring med Navision er en fordel, men ikke et krav.

Erfaring & uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og lettere engelsk i skift og tale

Kontaktpersoner

Nikita Nielsen & Søren Billeschou Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3273
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Deltid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Roskilde
Ansættelsesstart / Snarest muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk