Proselection

T:  7022 7079

Erfaren regnskabsmedarbejdertil solid og vækstende produktionsvirksomhed i Brøndby

Erfaren regnskabsmedarbejder til solid og vækstende produktionsvirksomhed i Brøndby

Beskrivelse

Trives du i et uformelt miljø? Vil du være en del af en international succesvirksomhed? Vil du have alsidige opgaver og udviklingsmuligheder? Så er det måske dig, vi leder efter!

Som regnskabsmedarbejder vil have ansvar for virksomhedens debitorer, dog ikke med faktureringen. Din arbejdsdag kommer desuden til at byde på andre opgaver, herunder både kreditor- og finansbogholderi. Der er gode muligheder for oplæring, og der vil gradvist blive bygget på dine ansvarsområder, i takt med din udvikling. Du vil referere til virksomhedens økonomichef og samarbejde med en anden regnskabsmedarbejder i afdelingen.

Du vil varetage opgaver af nedenstående karakter

Arbejdsopgaver

  • Debitorer (ikke fakturering)
  • Kreditorer
  • Betalinger
  • Bankafstemninger
  • Finans
  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er tale om en velkonsolideret virksomhed med ca. 50 medarbejdere, der har eksisteret i mere end 100 år. Virksomheden har hovedkontor i Brøndby, hvor de udvikler og producerer køkkenmaskiner. Virksomhedens produkter sælges over hele verden, og der er etableret nogle gunstige salgskanaler, primært til BtB markedet. Gennem årene er virksomheden vokset markant, så den i dag er blandt de førende inden for sin branche. Du vil få din daglige gang på virksomhedens hovedkontor, hvor der er en uformel og ligetil stemning med et godt kollegialt sammenhold, hvilket afspejler sig i lang anciennitet blandt medarbejderne. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende og detaljeorienteret, samt er god til at tilegne dig ny viden. Som person er du imødekommende, omstillingsparat og har gode samarbejdsevner. Derudover trives du i en virksomhed, hvor der er højt til loftet og plads til sociale aktiviteter.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og god erfaring med Excel

Uddannelse & erfaring

Flere års erfaring fra en lignende stilling er vigtigere end uddannelse

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Mads L. Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3822
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Efter kvalifikationer
Sted / Brøndby
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk