Proselection

T:  7022 7079

Fagligt stærkBogholder søges til professionelt og kvalitetsfokuseret ejendomsudviklingsselskab i København

Fagligt stærk Bogholder søges til professionelt og kvalitetsfokuseret ejendomsudviklingsselskab i København

 

Beskrivelse

I en mindre, men professionel og struktureret virksomhed, bliver du virksomhedens solide bogholder, der varetager hele bogholderiet fra A-Z med direkte reference til virksomhedens CEO. Der er her talte om en særdeles operationel rolle, hvor du varetager samtlige opgaver i bogholderiet

Arbejdsopgaver  

  • Bogføring
  • Fakturering
  • Betalinger
  • Rejse & udlægsafregninger
  • Afstemninger
  • Lønbehandling
  • Månedsafslutning
  • Klargøring til revisor
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om et professionelt og kvalitetsfokuseret ejendomsudviklingsselskab, hvor der er højt til loftet, og hvor man absolut har muligheden for at sætte sit præg på dagligdagen. De er her tale om en mindre virksomhed, som sørger for, at medarbejderne bliver stillet de ressourcer til rådighed, som man forventer i en professionel og kvalitetsfokuseret virksomhed.

Personlige kompetencer

Du har absolut styr på dine tal. Du foretrækker muligheden for at kunne sætte dit eget præg på hverdagen. Og du formår at komme i mål med de opgaver, du sætter i gang. Du trives godt i den selvstændige, selvkørende rolle, og fungerer rigtigt godt hele vejen rundt i bogholderiet

IT-kompetencer

Economic, Excel

Uddannelse

Merkonom eller lignende

Sprog

Dansk + Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3710
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København K.
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk