Proselection

T:  7022 7079

Fagligt stærkbogholder søges til projektorienteret virksomhed i Løsning

Fagligt stærk bogholder søges til projektorienteret virksomhed i Løsning

 

Beskrivelse

I en mindre men innovativ og dynamisk virksomhed, bliver du i samarbejde med den økonomisansvarlige, virksomhedens regnskabsmæssige kompetencer. I løser dagens opgaver i et tæt samarbejde, hvor du har rigtigt gode sparringmuligheder på de muligheder, der ligger i din stilling.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

Arbejdsopgaver  

  • Bogføring
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Finans
  • Afstemninger
  • Moms
  • Løn, funktionærer + timelønnede
  • Telefonpasning
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en fokuseret projektorienteret virksomhed, hvor man løfter i flok, hvor der eksisterer et godt afdæmpet sammenhold og hvor man er klar over, at medarbejdernes kompetencer er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du skal være frisk, omstillingsparat og besidde et vidst gåpåmod. Derudover skal du kunne trives i et afdæmpet miljø med højt til loftet og plads til den gode ide. Det vil være en fordel, at du har erfaring fra lignende stillinger.

IT-kompetencer

Du har flair for IT. Erfaring med Navision, gerne Business Central, Excel er et krav

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og Engelsk

Kontaktpersoner

Torben B. Jørgensen og Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3954
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Attraktiv lønpakke
Sted / Løsning
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk