Proselection

T:  7022 7079

Fagligt stærkkreditorbogholder søges til velkonsolideret produktionsvirksomhed 10 minutters kørsel syd for Århus

Fagligt stærk kreditorbogholder søges til velkonsolideret produktionsvirksomhed 10 minutters kørsel syd for Århus

Beskrivelse

I en velkonsolideret produktionsvirksomhed, hvor alle ansatte har et gældende mandat, bliver du med reference til økonomichefen ansvarlig for virksomhedens kreditorbogholderi. I en hverdag, hvor opgaverne kan nås inden for de aftalte tidsrammer, udfører du dine arbejdsopgaver i en afdeling, der består af tre, inklusive dig selv, kompetente ressourcer. Dine opgaver vil være som følger.

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Kreditorstyring
  • Vedligehold af stamdata
  • Afstemninger
  • Månedsafslutning
  • Indberetninger
  • Momssandsynliggørelse
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om velkonsolideret produktionsvirksomhed, hvor der er plads til alle, en gennemført flad struktur og styr på processerne. Respekt, kvalitet og præcision favner hverdagen. Der hersker en god, sund og humoristisk tone i alle afsnit af virksomheden, og man forstår nødvendigheden af, at træde til, der hvor hjælpen behøves. Virksomheden har en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du holder et sundt fagligt niveau, du er selvkørende inden for de angivne rammer. Du trives i en hverdag, hvor ledelsen er i øjenhøjde og du har det godt med en leder, der stiller op, har forventninger, selv er en del af holdet, og som forstår at præcisere en pointe. Du anerkender, at der skal leveres, og du sætter pris på, at arbejdsugen er balanceret i forhold til dit privatliv .

IT-kompetencer

Generel IT- kompetence

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen 

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3592
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Århus
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk