Proselection

T:  7022 7079

Fagligt stærkregnskabsassistent søges til velkonsolideret virksomhed i Rødovre

Fagligt stærk regnskabsassistent søges til velkonsolideret virksomhed i Rødovre

Beskrivelse

Som den faglig stærke regnskabsassistent bliver du, i et tæt samarbejde med virksomhedens Regnskabschef involveret i de regnskabsmæssige opgaver, der ligger i virksomkhedens danske enhed. Dine arbejdsopgaver er følgende: 

Arbejdsopgaver

 • Debitoropfølgning
 • Credit Limits, vedligehold
 • Bonusordninger, håndtering
 • Kontering af fakturaer
 • Rettidig betaling
 • Opfølgning på rykkerskrivelser
 • Godkendelse af betalinger
 • Lønhåndtering
 • Indsamling af løninput
 • Bogføring af løn
 • Lønafstemninger
 • Ferieregnskab
 • Assistere ved månedsluk
 • Afstemning af balancekonti
 • Ad hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en spændende international virksomhed i udvikling. Virksomheden er en del af en verdensomspændende velkonsolideret koncern. På kontoret i Rødovre beskæftiges ca. 30 medarbejdere i et uformelt miljø, hvor der lægges vægt på kvalitet, dialog og tilgængelighed. Der er løbende kontakt med det svenske datterselskab og hovedkontoret i Tyskland. Virksomheden tilbyder gode arbejdsforhold i form af frokostordning, pensionsordning, sundhedssikring og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer 

Du er fagligt stærk, struktureret og detaljefokuseret. Du er klar over, at man løfter bedst i flok, og du nyder, at være en del af et velkørende hold, hvor der er højt til loftet og hvor hverdagen præges af en smidig og uformel tone. Du trives i en forholdsvis udadvendt rolle, hvor der er fokus på præcision og kvalitet.

IT-kompetencer 

Gerne SAP, Excel er et krav

Uddannelse 

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog 

Engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner 

Torben Jørgensen & 

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. Få inspiration til dit CV her.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3858
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Rødovre
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk