Proselection

T:  7022 7079

Gennemsolid Bogholdersøges til entreprenørvirksomhed i Hedehusene

Gennemsolid Bogholder søges til entreprenørvirksomhed i Hedehusene

 

Beskrivelse

I en entreprenørvirksomhed med ca. 25 ansatte bliver du virksomhedens regnskabsmæssige kompetence. Det er dig, man går til, når der er et spørgsmål af regnskabsmæssigt eller økonomisk karakter. I mindre grad kan du fungere som sparringspartner på tallene for virksomhedens direktør. Dine opgaver bliver af følgende karakter.

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Fakturering
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Finans
  • Moms
  • Afstemninger
  • Løn
  • Kontakt til forsikring, bank, revisor
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en mindre entreprenørvirksomhed, hvor alle hjælper til, der hvor ressourcen gør bedst nytte. Virksomheden fungerer som rådgiver, byggeleder og udførende håndværk på byggeopgaver på et hvert niveau. Der er højt til loftet og man er tæt på beslutningstagerne. Der hersker en fri men omgængelig tone blandt virksomhedens ansatte.

Personlige kompetencer

Du er stærk på dine tal, du har et overordnet kendskab til bogholderiet hele vejen rundt. Du trives i et frit og omgængeligt miljø, hvor tonen er direkte, munter og ligetil. Du forstår at sætte dig igennem, når talen falder på dit fagområde, og du forstår at tale til folk, der ikke har regnskaber som deres primære interesse.

IT-kompetencer

Economic/Danløn, Excel er et krav.

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Faber Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3535
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hedehusene
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk