Proselection

T:  7022 7079

Grundig ogserviceorienteret regnskabsmedarbejder søges til Idrættens Kompetence Center i Brøndby

Grundig og serviceorienteret regnskabsmedarbejder søges til Idrættens Kompetence Center i Brøndby

Beskrivelse

Elsker du tal og idrættens verden? Vil du være tæt på fremtidens sportsbegivenheder? Hvis ja, har du nu mulighed for at blive regnskabsmedarbejder hos Idrættens Kompetence Center, som er et selskab under Danmarks Idrætsforbund.

Idrættens Kompetence Centers væsentligst opgave er at sikre den bedste regnskabsservice overfor medlemsforbundene. Som regnskabsmedarbejder bliver du del af en samarbejdsorienteret afdeling, som håndterer regnskaberne fra a-z for medlemsforbundene. Du bliver tilknyttet bestemte forbund, hvor du deler ansvaret herfor med en af dine kolleger. Du har derfor gode sparringsmuligheder og en backup-funktion på opgaverne. I stillingen er det afgørende, at du er serviceorienteret og trives med løbende kontakt til forbundene. Arbejdet foregår i et humoristisk, uformelt og behageligt miljø. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af forbundsregnskaber
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Finansbogholderi
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Projektregnskaber
  • Deltage i måneds-, kvartals, og årsregnskaber
  • Løbende kontakt til forbund
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Idrættens Kompetence Center varetager regnskaberne for forbundene under Danmarks Idrætsforbund. Danmarks Idrætsforbund er en særdeles spændende og aktiv organisation, der beskæftiger 500 medarbejdere og flere hundrede frivillige i medlemsforbundene. Som ansat i Idrættens Kompetence Center bliver du del af en organisation med et stærkt værdigrundlag og en flad struktur, hvor den bedste service overfor medlemmerne er af højeste prioritering. Der er en humoristisk og uformel atmosfære i organisationen, hvor samarbejde er en væsentlig prioritering i hverdagen. Organisationen tilbyder gode personaleforhold såsom frokostordning, massageordning, fitnessrum og betalt frokostpause.

Personlige kompetencer

Som person er du kvalitetsbevidst, grundig og ansvarlig i din opgaveløsning. Du forstår at være proaktiv og evner at holde fokus på detaljen. Derudover trives du i en hverdag, som kan kræve, at du er omstillingsparat, og hvor man hjælper hinanden med stort som småt. Sidst, men ikke mindst, har du flair for IT. 

IT-kompetencer

Erfaring med Navision er en fordel

Erfaring & uddannelse

Kontorassistent, merkonom eller tilsvarende

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

 

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3872
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Brøndby
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk