Proselection

T:  7022 7079

Insisterende bogholdersøges til fokuseret og favnende organisation i København

Insisterende bogholder søges til fokuseret og favnende organisation i København

Beskrivelse

I en fokuseret og favnende organisation bliver du, med reference til virksomhedens regnskabsfører, en central og væsentlig nøglefigur i virksomhedens regnskabsadministrative afdeling. Du har fuldstændig styr på samtlige opgaver i den regnskabsmæssige administration, bogholderiet, og du nyder at have muligheden for at sparre med dine kolleger på forskellige niveauer.

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Fakturering
  • Debitorstyring
  • Kreditorstyring
  • Afstemninger
  • Deltagelse i Månedsrapportering
  • Deltagelse i Årsafslutning
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en organisation, der sætter en ære i at gøre en forskel i folks dagligdag. Der er højt til loftet, og man har stor forståelse for medarbejdernes ønsker generelt og specifikt. Man opererer i en ikke-hektisk hverdag, hvor fokus er at komme i land med det rette resultat og ikke hurtigst muligt. Der hersker en trivelig og meget fordragelig stemning i organisationen såvel som blandt med medarbejderne.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende, proaktiv, struktureret og holder et rigtigt godt humør. Du er en serviceorienteret administrativ stærk kompetence, der har sine styrker på de generelle regnskabsadministrative opgaver. Du ser lyst på dagens problemstillinger, og du træder til, der hvor hjælpen er mest efterspurgt.

IT-kompetencer

Meget gerne Navision og Excel

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3523
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk