Proselection

T:  7022 7079

Kompetent ogalsidig bogholder søges til spændende virksomhed beliggende i Ballerup

Kompetent og alsidig bogholder søges til spændende virksomhed beliggende i Ballerup

Beskrivelse

Som bogholder vil du indgå i et velfungerende team på i alt fem medarbejdere og en CFO. I teamet vil du være den, som varetager lønnen for en større del af virksomhedens medarbejdere og vil derudover deltage i det daglige bogholderi i samarbejde med dine kolleger. Virksomheden prioriterer samarbejde, vidensdeling og sparring i teamet højt, og det er derfor vigtigt, at du både er selvstændig i din opgaveløsning og samtidigt er i stand til at bidrage til det gode samarbejde. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Løn
  • Finansbogføring
  • Debitorbogholderi
  • Kreditorbogholderi
  • Afstemninger
  • Fakturering
  • Deltage i måneds- og årsregnskaber samt budgetter
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en større virksomhed med en stærk position på markedet. Der er i alt ansat ca. 400 medarbejdere landet over, og du vil have ca. 100 kolleger på matriklen. I virksomheden er der en flad struktur med højt til loftet, frihed under ansvar og et godt arbejdsklima. Der er generelt en høj anciennitet i virksomheden. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som kantineordning, sociale arrangementer, sundhedsforsikring, pensionsordning og feriefridage.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk og selvstændig i din tilgang til opgaverne, du kender dine tal og er vant til at agere pragmatisk og struktureret i hverdagen. Du formår samtidigt at bidrage til og vedligeholde et godt samarbejde med dine kolleger. Du har et godt overblik, er fleksibel og giver en hånd med, hvor der er behov for det. Desuden er du servicemindet, proaktiv og imødekommende.

IT-kompetencer

Erfaring med Navision og Lessor er en fordel

Erfaring & Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3482
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Ballerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk