Proselection

T:  7022 7079

Kompetent ogserviceminded regnskabskonsulent søges til paraplyorganisation beliggende i Valby

Kompetent og serviceminded regnskabskonsulent søges til paraplyorganisation beliggende i Valby

Beskrivelse

Ønsker du en alsidig dagligdag? Kan du favne økonomifunktionens forskellige facetter – og trives du med at agere sparringspartner? Så læs videre her, og ansøg stillingen nederst på siden!

Som regnskabskonsulent bliver du en vital sparringspartner for organisationens medlemmer, samtidig med at du står for regnskabet. I samspil med de andre afdelinger tilsikrer du, at jeres medlemmer kan koncentrere sig om sine kerneopgaver. Dine opgaver spænder fra daglig bogføring til årsregnskabet, hvor du har flere medlemmer tilknyttet dig. Stillingen er nyoprettet men der er styr på skabeloner, processer og procedurer. Du vil varetage opgaver af nedenstående karakter.

Arbejdsopgaver

  • Daglig bogføring
  • Afstemninger
  • Budgetlægning
  • Budgetopfølgning
  • Udarbejdelse af medlemsregnskaber
  • Deltage i måneds-, kvartals-, og årsregnskaber
  • Klargøring til revision
  • Løbende kontakt til medlemmer
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Virksomheden er en sammenslutning af medlemmer, som er stiftet i 1941. Virksomheden arbejder med løn, bogholderi og rådgivning, således deres medlemmer kan koncentrere sig om deres kerneopgave. På hovedkontoret i Valby er der 22 medarbejdere, som trives i det friske og uformelle miljø. Der tilbydes desuden fine personalegoder, så som en pensionsordning, morgenmadsordning, sociale arrangementer og en massagestol.

Personlige kompetencer

Du har en frisk og positiv indstilling til hverdagen samt arbejder grundigt og kvalitetsorienteret med dine arbejdsopgaver. Som person er du imødekommende, arbejdsom og har gode samarbejdsevner. Derudover er du i stand til at håndtere flere sager samtidigt, uden at miste overblikket. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Uddannelse & Erfaring

Erfaringen er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen & Mads L. Skærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om

virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3864
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Valby
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk