Proselection

T:  7022 7079

Kompetent ogstærk regnskabsmedarbejder søges til solidt ejendomsselskab beliggende i København

Kompetent og stærk regnskabsmedarbejder søges til solidt ejendomsselskab beliggende i København

Beskrivelse

Som regnskabsmedarbejder bliver du del af en regnskabsafdeling på i alt fire medarbejdere, herunder regnskabschefen. Du vil få en bred og varieret opgaveportefølje, da du vil varetage det daglige bogholderi for flere af virksomhedens selskaber. I afdelingen samarbejder man om den daglige drift af virksomhedens forskelligartede erhvervs- og boligejendomme, og det er væsentligt, at du er med til at sikre et fagligt højt niveau i afdelingen. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men der er også mulighed for at arbejde 30-32 timer om ugen. Det er en stor fordel, at du har erfaring fra ejendomsbranchen.

Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Bogføring
  • Kreditorbogholderi, herunder betalinger
  • Finans
  • Intercompany
  • Afstemninger
  • Moms
  • Deltage i måneds- og årsafslutninger
  • Deltage i forberedelserne af materiale til revisor
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er et veletableret og solidt ejendomsselskab, der har eksisteret i mere end 30 år. Ejendomsselskabet ejer, administrerer og udvikler ejendomme i København og på Sjælland. I virksomheden er der beskæftiget 30 medarbejdere, som arbejder i et uformelt miljø, hvor der lægges vægt på den enkelte medarbejders kompetencer og trivsel. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold herunder bl.a. sundhedsforsikring, frokostordning, sociale arrangementer og syv ugers ferie.

Personlige kompetencer

Du er imødekommende, hjælpsom og proaktiv i din opgaveløsning. Derudover er du vedholdende, selvstændig og ansvarsbevidst, og du formår at træde i karakter, når der er behov for det. Du trives i et socialt, positivt og humoristisk miljø, hvor der er en pragmatisk tilgang til tingene. I hverdagen giver du en hånd med, hvor der er behov for det og har en fleksibel samt en sund og realistisk indstilling til dine omgivelser.

IT-kompetencer

Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer

Erfaring & Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3503
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk