Proselection

T:  7022 7079

Kompetent ogstruktureret regnskabsmedarbejder søges til brancheorganisation beliggende i København

Kompetent og struktureret regnskabsmedarbejder søges til brancheorganisation beliggende i København

Beskrivelse

Trives du med fokus på debitorbogholderiet – og vil du også gerne have opgaver indenfor finans og kreditor? Så er det måske dig vi leder efter!

Du vil i rollen som regnskabsmedarbejder have primært fokus på debitorbogholderiet, inklusiv fakturering. Derudover vil dine opgaver omfatte kreditor og finans, samt deltagelse i måneds- og årsafslutning. Brancheorganisationen har mere end 20 CVR-numre, hvilket giver en alsidig og nuanceret hverdag.

Stillingen er på 37 timer inkl. frokost, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Debitorer (inkl. fakturering)
  • Kreditorbogholderi
  • Afstemninger
  • Moms
  • Deltagelse i månedsafslutninger
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en brancheorganisation, der blev stiftet i 2008, og som har 23 specialforeninger. Organisationen holder til i det centrale København. Der er 32 medarbejdere, hvoraf økonomifunktionen tæller to medarbejdere, og en studentermedhjælper. Organisationen har et stort fokus på deres medlemmer, samt disses behov og ønsker. Brancheorganisationen er en markant stemme i debatten, da de favner både små og store aktører. Foruden dette drives der også et kursuscenter, hvor både interne og eksterne kurser afvikles. Der tilbydes gode personaleforhold med blandt andet betalt frokostpause, attraktiv pension, sundhedsforsikring, kantineordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har et stort servicegen og er imødekommende. Fleksibilitet og struktur er nøgleord for dig, og sikre, at du når i mål med dine opgaver. Du er løsningsorienteret og passioneret, hvad enten du løser store eller små opgaver. Du evner både at arbejde selvstændigt og samarbejde med dine kollegaer, når opgaverne kræver det.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Navision eller Business Central

Erfaring & uddannelse

Du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3884
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk