Proselection

T:  7022 7079

Kompetent ogstruktureret regnskabsmedarbejder søges til brancheorganisation beliggende i København

Kompetent og struktureret regnskabsmedarbejder søges til brancheorganisation beliggende i København

Beskrivelse

Trives du med fokus på debitorbogholderiet – og vil du gerne have opgaver indenfor finans og kreditor?  Så er det måske dig vi leder efter.

Du vil i rollen som regnskabsmedarbejder have primært fokus på debitorbogholderiet, inklusiv fakturering. Derudover vil dine opgaver omfatte kreditor og finans, samt deltagelse i måneds- og årsafslutning. Brancheorganisationen har mere end 20 CVR-numre, hvilket giver en alsidig og nuanceret hverdag.

Stillingen er på 37 timer inkl. frokost

Arbejdsopgaver

  • Debitorer (inkl. fakturering)
  • Kreditorbogholderi
  • Afstemninger
  • Moms
  • Deltagelse i månedsafslutninger
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en brancheorganisation, der blev stiftet i 2008, og som har 23 specialforeninger. Organisationen holder til i det centrale København. Der er 32 medarbejdere, hvoraf økonomifunktionen tæller to medarbejdere, og en studentermedhjælper. Organisationen har et stort fokus på deres medlemmer, samt disses behov og ønsker. Brancheorganisationen er en markant stemme i debatten, da de favner både små og store aktører. Foruden dette drives der også et kursuscenter, hvor både interne og eksterne kurser afvikles. Der tilbydes gode personaleforhold med blandt andet betalt frokostpause, attraktiv pension, sundhedsforsikring, kantineordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du har et stort servicegen og er imødekommende. Fleksibilitet og struktur er nøgleord for dig, og sikre, at du når i mål med dine opgaver. Du er løsningsorienteret og passioneret, hvad enten du løser store eller små opgaver. Du evner både at arbejde selvstændigt og samarbejde med dine kollegaer, når opgaverne kræver det.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Navision eller Business Central

Erfaring & uddannelse

Du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk            

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3834
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk